Lid worden?

Lid worden?

Lid worden bij SSV'65

SSV'65 is een gezellige vereniging die openstaat voor iedereen, en waar ieder de mooie voetbalsport op zijn eigen manier kan beleven.  We zijn trots dat onder de vlag van onze vereniging wekelijks ruim 500 leden actief binnen het senioren (heren en damesvoetbal), jeugdvoetbal, G-voetbal en 40+ voetbal. Onze leden komen uit alle wijken van Goes en omliggende dorpen zoals Wilhelminadorp, Kattendijke en 's Heer Hendrikskinderen. 

Lid worden vanaf 4 jaar

Bij SSV'65 bieden we de allerjongsten al vanaf 4 jaar de mogelijkheid om zicht voorzichtig te mengen in dit leuke spelletje. 
SSV'65 is een relatief kleinschalige en gezellige vereniging uit Goes waar kinderen bovenal gewoon lekker kunnen voetballen.
Geen gedoe met wachtlijsten. En bij de jongste jeugd zit niemand te wachten op zwaarwegende selectieprocedures en het doorselecteren. Lekker met je (nieuwe) voetbalvrienden trainen en wedstrijden spelen.... zoals het voetbal bedoeld is. Kinderen kunnen zich zo met veel plezier op sociaal - en op voetbaltechnisch vlak prima ontwikkelen. 

Meer weten? Direct aanmelden? Of na de zomer eens een keer meetrainen? Vul het onderstaande formulier in en er wordt contact met u opgenomen. 

Enthousiaste en gemotiveerde senioren: Altijd welkom !

SSV'65 kent op dit moment 4 seniorenteams bij de heren en 1 damesteam. Het eerste en tweede elftal zijn selectieteams en kennen een prestatief karakter.  Met name het 3e en 4e elftal kennen een zuiver recreatief karakter. Met veel voetbalplezier speelt men in de spreekwoordelijke kelder van het zeeuwse amateurvoetbal.  

Interesse om weer eens een balletje te trappen, vul het onderstaande formulier in en we nodigen je uit om eens lekker mee te trainen met de lagere senioren op donderdagavond. Wie weet begroeten we binnenkort wel het nieuwe SSV'65 5 ?

Tot binnenkort bij SSV'65: de zaterdagvereniging van Goes !

Aanmelden
U kunt zich aanmelden als lid van SSV’65 door het onderstaande formulier in te vullen. De Technische Commissie zal spoedig contact met u opnemen.  Eventueel meer informatie kunt u contact opnemen via tcssv65@gmail.com. Het lidmaatschap van SSV’65 wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Zonder tegenbericht gaat het lidmaatschap automatisch over naar het volgende seizoen.  Klik hier voor het contributiereglement

Leeftijdscategorieën
Hieronder volgt een schema met de leeftijdscategorieën waar de jeugdspeler kan worden ingedeeld in het seizoen 2021/2022:

Geboortejaar Categorie
2015 en later JO7 (Mini-pupil)
2014 JO8(1e jaars F-pupil)
2013 JO9 (2e jaars F-pupil)
2012 JO10(1e jaars E-pupil)
2011 JO11 (2e jaars E-pupil)
2010 JO12 (1e jaars D-pupil)
2009 JO13 (2e jaars D-pupil)
2008 JO14 (1e jaars C-junior)
2007 JO15 (2e jaars C-junior)
2006 JO16 (1e jaars B-junior)
2005 JO17 (2e jaars B-junior)
2004 JO18/MO18 (1e jaars A-junior)
2003 JO19/MO19 (2e jaars A-junior)
2002 1e jaars Senior


Ledenadmi
nistratie
Dhr. Dave Easthope
06 - 51102666/ easthope@zeelandnet.nl

Afmelden

U kunt zich afmelden als lid van SSV’65 door middel van dit kenbaar te maken bij de ledenadministratie.

Inschrijvingsformulier 2021-2022


Kies bestandWijzigVerwijder
Kies bestandWijzigVerwijder
Ondergetekende geeft toestemming om zijn/haar gegevens door te geven aan de KNVB in verband met de aanmelding als lid en verklaart ermee bekend te zijn dat de KNVB de adresgegevens ook aanwendt voor acties van onder andere KNVB-sponsors en ter beschikking stelt in verband met onderzoeksactiviteiten.
De gegevens vermeld op dit aanmeldingsformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging in verband met alle verenigingsactiviteiten

- Voor leden tot 18 jaar moet een ouder/verzorger tekenen.
- Leden van 16 jaar en ouder dienen een kopie legitimatiebewijs toe te voegen.
- Gaat akkoord met de voorwaarden en de actuele contributie en/of bedragen zijn te vinden op de website
- Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van onze websites
Men heeft geen bezwaar dat zijn of haar foto gebruikt kan worden op de site of de aan officieel aan SSV'65 gelinkte social media kanalen* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!