27 oktober 2018 12:00

Accommodatie

Onbekend

Vorig seizoen moesten we tweemaal onze meerdere erkennen in Patrijzen.

Zaterdag namen de boys van SSV’65 JO17-1 revanche. In een nat ’sHeerenhoek behaalden ze op een zwaar veld een keurige 3-0-overwinning. Driemaal scheepsrecht dus. Halverwege stond SSV’65 al op een 2-0-voorsprong. Menno was attent toen de keeper een bal niet onder controle kreeg. Zijn inzet leek te smoren in een plas water, maar had toch net voldoende tempo om over de lijn te rollen. Chapeau voor de eerlijke assistent-scheidsrechter van Patrijzen!

Behalve water regende het ook kansen. Ze gingen er echter niet zo makkelijk in. Voor de goal stond het vizier niet echt op scherp. Een geplaatst schot met links van Coen betekende kort voor rust de 0-2. Toen Mike na rust attent was bij een rebound werd de eindstand op 0-3 bepaald.