7 - 2

ST Oostkapelle/Domburg JO17-1

2e klasse 1

29 september 2018 11:25

Met een 7-2-overwinning op de combiploeg Oostkapelle/Domburg JO17-1 openden de boys van SSV’65 JO17-1 zaterdag de competitie. Behalve de driepunter stemde vooral het veldspel én het improvisatievermogen van de boys tot tevredenheid. In dat verband verdient Menno een dik compliment. In de eerste helft schoot hij de ploeg met twee goals naar een 2-0-voorsprong. In de tweede helft verving hij met verve Ruben onder de lat.
Na rust moesten we het namelijk stellen zonder Ruben en Coen. Die laatste ging met het tweede mee! We hielden genoeg wapens over om Oostkapelle/Domburg JO17-1 te ontmantelen. Na de dubbel van Menno dwong Timo een eigen doelpunt af (3- 1

). Na de pauze maakte Koen binnen 10 minuten een hattrick en volleerde Timo knap de zevende binnen (die fraaie goal staat net niet op beeld….). Kijk hier voor de beelden: https://youtu.be/i_hZVM-W5nQ