Datum

10 november 2018 11:15

Accommodatie

Onbekend

In de voorbereiding werden we in de eerste helft tegen Kapelle JO17-1 zoek gespeeld. We wonnen weliswaar met 3-0 door drie tweede-helftgoals, maar voor de pauze mochten we onze handen dichtknijpen dat Ruben ijzersterk keepte en de Kapelse aanvallers het vizier niet op scherp hadden.

We waren dus gewaarschuwd. En een gewaarschuwd man telt voor twee, bleek zaterdag. Voor de pauze hadden we achterin één slippertje, maar stelden daar drie doelpunten tegenover. Na de pauze werd de voorsprong uitgebouwd naar een onverwachte 7-1-overwinning.
Koen was de man voor de pauze. In afgelopen wedstrijden baalde hij van zichzelf dat hij zo veel kansen miste, maar dat speelde hij zaterdag helemaal van zich af.
De eerste gaf hij op een presenteerblaadje aan Menno, de andere twee maakte hij zelf; ééntje met buitenkant voet. Na de pauze gooide Kapelle de handdoek na de 4-1 van Yaël (die jammer genoeg niet op camera staat). Daarna zorgde Coen met twee goals (ééntje uit vrije trap van Tiago en de andere met een lob) voor 5-1 en 6-1, waarna opnieuw Yaël de eindstand op 7-1 bracht