SSV'65 JO15-1 wint eerste competitieduel

1 - 9

SSV'65 JO15-1

4e klasse 02

22 september 2018 8:30

Deze zaterdag was het eindelijk zo ver na de selecte trainingen en de selectiewedstrijden( de Bekerduels)  begon dan eindelijk de competitie voor SSV 65 JO15-1

En onze eerste wedstrijd was VEERRROOEEEGGG.

We werden om 08.30 uur op het veld verwacht in Oost-Souburg.

Dus om 7.30 uur vertrokken we richting Oost-Souburg met 14 man.

Toen de goed fluitende scheidsrechter voor de eerste keer floot was nog duidelijk te zien dat de jongens nog niet helemaal wakker waren.

Een simpel balletje van Blauw naar Blauw was in de 1ste 10 minuten niet te zien.

Dit werd gelukkig niet afgestraft door RCS, hierna was het eigenlijk alleen maar SSV 65 wat de klok sloeg.

Omdat we elkaar nu wel wisten te vinden werd RCS terug gedrongen op eigen helft en kwamen de kansen eindelijk de kansen voor SSV 65.

En deze werden goed  omgezet in doelpunten.

Bij de rust stond SSV 65 JO15-1 met 5-0 voor.

In de 2de helft precies hetzelfde beeld

SSV 65 JO15-1 wat aanvalt en RCS wat probeerde tegen te houden.

Doordat in de 2de helft de concentratie steeds verder weg gleed bij SSV en daardoor ook het simpele voetbal.

Werd het in de 2de helft steeds moeilijker om er doorheen te komen\

Uiteindelijk stopte de teller bij 9-1 voor SSV 65

Het was voor ons als staf goed om te zien dat de doelpunten onstaan door mooi samenspel van SSV