Tholense Boys is één helft een taaie tegenstander

0 - 14

SSV'65 JO11-3JM

Groep 5 12

8 september 2018 10:00

Ook het tweede bekerduel van dit seizoen was geen probleem voor onze jongens van de JO11-3.
Tholense Boys JO11-2 was in de eerste helft nog taai (ruststand 0-3), maar gaf zich in de tweede helft gewonnen: 0-14.

Het avontuur op Tholen begon met een domper voor Ché: zijn voetbalschoenen bleken niet in zijn tas te zitten. Gelukkig
had de thuisclub nog een paar te leen. Daarop was Ché de uitblinker van de openingsfase. Hij strooide met passjes, maar geen
daarvan kon tot doelpunt worden gepromoveerd, omdat Tholense Boys met man en macht verdedigde.
Na tien minuten mocht Ché even uitrusten aan de kant en zijn vervanger Noa
brak het duel open met een voorzet vanaf links op Chris,
die de bal hard in het dak van het doel joeg: 0-1.
Daarna bleef het kansen regenen (Levi raakte de paal, Sil de lat) en was er af en toe mooi combinatievoetbal te
zien, maar werd de ruimte aan de zijkanten niet benut

Dankzij Mihal (knappe actie van achteruit) en Sil (strak schot in de korte hoek) werd het voor rust toch nog 0-3.
In de tweede helft verving Levi Job onder de lat en transformeerde de defensie van Tholen tot gatenkaas.
De doelpunten vielen in rap tempo en het spel van onze boys werd steeds opportunistischer. Nuno (lob over de
keeper), Tijn (na pass van Ché), Ché (hard schot uit corner), Ché (aangeraakt schot), Noa (hardschot van links in verre hoek),
Tijn (uit voorzet van Noa), Tijn (na fijne actie), Noa (bal op de lat die terugsprong in het veld en via tegenstander toch nog in doel
belandde), Rik (inglijder), Tijn (fraaie krul in bovenhoek) en Noa maakten er 0-14 van.