Unieke prestatie SSV'65 JO 11-2: bekerfinale!!!!

SSV'65 JO11-2

Groep 3 1

18 april 2018 18:30

Je hebt van die dagen....
Speel je de halve finale voor de beker wordt je om 8.00u gebeld met de mededeling dat een speler van de fiets is gevallen en wellicht niet fit is voor de wedstrijd 's avonds....
Na een hoop geapp met de tc en trainer van JO11-1 hebben we voor de zekerheid een gastspeler aan ons team toegevoegd: Sam.
We waren keurig op tijd voor de match in en tegen Kwadendamme. In de kleedkamer stonden de koppies een beetje gespannen voor deze bijzondere wedstrijd? Na de bespreking en de warming up konden we eindelijk beginnen met, wat later bleek, een legendarische wedstrijd.
Wat er precies gebeurde was voor de trainers volstrekt onduidelijk maar binnen 5 minuten stonden we al met 2-0 achter. Dat begon lekker... Gelukkig zijn we een team wat niet heel snel opgeeft en we kregen al snel een paar goede kansen om wat terug te doen. Het duurde even maar toen ging het snel; binnen 10 minuten stond de wedstrijd op zijn kop en gingen we rusten met een 3-2 voorsprong. Dit na heel goed voetbal en dito goals.
Na in de rust te hebben genoten van een lekkere verfrissing begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. Wat er toen allemaal gebeurde is eigenlijk niet in het kort te beschrijven. Na de snelle 3-3 en hierna een, wat je dan denkt, geruststellende voorsprong van 5-3, kwam Kwadendamme knap terug tot 5-5. Met nog een paar minuutjes op de klok leek het op strafschoppen uit te draaien maar zowel Kwadendamme als wij probeerden nog van alles om dit voorkomen. Toen de scheidsrechter na een heel spannende, goede en vooral sportieve wedstrijd affloot moest deze wedstrijd beslist gaan worden door strafschoppen...
Wie durft vroegen de trainers, diverse vingers gingen in de lucht. Zhi Wen, Finn en Max werden aangewezen. Wij begonnen met scoren 1-0 Zhi Wen, doelpunt Kwadendamme 1-1. Score Finn 2-1 en vervolgens een bal naast van Kwadendamme. Nu scoren betekent dus naar de finale!!! Max faalt niet en het feest kan beginnen!!!
Een meer dan unieke prestatie neergezet door onze helden van de dag: Sven, Zhi Wen, Mohammed, Kevin, Ivan, Finn, Max, Enis, Seb en Sam!!!
We hopen alleen dat de boys de volgende keer e.e.a. wat sneller beslissen: wat was dit spannend zeg!! Gefeliciteerd allemaal!!