SSV'65 JO11 2 naar halve finale van de beker !

0 - 2

SSV'65 JO11-2

Groep 3 2

31 maart 2018 10:00

Na eerdere overwinningen op achtereenvolgens Luctor, Axel, Bruse Boys en Kapelle mochten we in de kwartfinale aantreden tegen WIK'57.

We vertrokken met een voltallige selectie van 9 fanatieke spelers naar Kerkwerve en de boys hadden er al veel zin in.

Na een goede warming up op een matig bespeelbaar veld begonnen we om 10.00u aan deze op voorhand spannende wedstrijd. Dat het spannend zou worden bleek al snel; beide ploegen gingen lekker in de aanval en het was niet moeilijk om te voorspellen dat er een snelle goal zou gaan vallen...

Gelukkig viel deze aan de goede kant!! Na een prima voorzet kwam Seb goed voor zijn man en kon fraai binnentikken, 0-1. Vervolgens kwam WIK, met een paar hele handige spelertjes, aandringen en hing de 1-1 in de lucht. Met goed verdedigend werk en eerlijkheidshalve ook wat geluk bleef het 0-1. Halverwege de eerste helft viel redelijk onverwachts de 0-2; uit een snelle counter kon Max mooi scoren.

En nog was WIK niet uit het veld geslagen, nog voor de rust kregen ze een aantal goede kansen, die gelukkig allemaal gemist werden.

In de pauze hebben de trainers de puntjes weer even op de i gezet en konden we er weer tegenaan om een mooie tweede helft te gaan spelen.

Na het fluitsignaal ontspon zich een prachtig, sportief voetbalgevecht met heel veel kansen over en weer. Een eindstand van 6-6 was niet eens gek geweest.....

Maar door het robuuste verdedigingswerk van keeper Sven en onze achterste lijn van Kevin, Zhi Wen en Mohammed, geassisteerd door ons middenveld en aanval van Finn, Max, Ivan, Seb en Enis kwamen er vandaag geen tegendoelpunten. Heel knap gedaan jongens!!

Een beetje jammer was dat ook wij de vele kansen die we kregen niet meer konden benutten, daardoor bleef het lang heel spannend.

Hierdoor bleef het 0-2 en was een hele fraaie halve finaleplaats ons deel!!
Wellicht zit er zelfs nog wel meer in......