-

SSV'65 JO9-1JM

3e klasse 02

24 maart 2018 9:00

Vier keer op achterstand komen en die vier keer goedmaken: da’s eigenlijk best fijn. De uitwedstrijd van onze JO9-1 tegen Walcheren JO9-3 was niet altijd even goed, maar we verwachten ook geen FC Barcelona. 4-4!

Is het glas half vol of half leeg? Het is maar hoe je ernaar kijkt. Onze JO9-1 kreeg in de eerste helft een paar onnodige goals tegen, was zelf slordig in afwerking en bakte er in de tweede helft niet veel meer van (de tegenstander ook niet). Wie een andere bril op had, zag veerkracht, een prachtige solo van eigen helft van Noa, een mooie laatste goal van Levi en een vrije trap op de lat die zelfs nog de 4-5 had kunnen opleveren.

De wedstrijd op het kunstgras in Vlissingen begon veelbelovend voor de blauw-witte kleuren. De ene aanval na de andere, een scrimmage maar ook een keeper die steeds in de weg stond (en dat de hele wedstrijd zou blijven staan). Dan zul je zien dat er aan de andere kant wordt gescoord en dat gebeurde ook, uit het niets, uit een vrije trap: 1-0.
Het antwoord kwam van Noa, die de bal achterin oppikte, iedereen voorbij slalomde en eenmaal voor het doel ook nog goed afrondde: 1-1.
Na de 2-1 lette Nuno goed op toen er een gaatje viel: 2-2. Na de 3-2 gaf Mihal de bal uit een corner het laatste tikje: 3-3. En na de 4-3 in de tweede helft, een stand die heel lang op het scorebord bleef staan, zeilde uiteindelijk een schot van Levi heerlijk in het doel: 4-4. Diezelfde Levi schoot daarna uit een vrije trap nog op de lat, vervolgens lag de keeper van Walcheren weer dwars. Zo bleef het gelijk, en het glas is half vol: zo bleven de jongens ongeslagen in de competitie.

Walcheren JO9-3 –SSV’65 JO9-1 4-4 (3-3).
1-0, Noa 1-1, 2-1, Nuno 2-2, 3-2, Mihal 3-3; 4-3, Levi 4-4.