Datum

7 april 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

Na het verlies tegen Arendskerke (1-6) hadden we wat goed te maken. We gingen de wedstrijd in met 12 eigen spelers en 1 geleende speler omdat we 3 spelers moesten missen. Ondanks dat we toch allemaal aangeven dat we wakker waren, verliep de eerste helft alles behalve vlekkeloos. Meteen vanaf de aftrap gaf Walcheren veel druk naar voren en daar hadden we toch best moeite mee. Het duurde dan ook niet lang of we stonden met 1-0 achter. Omdat we dat al eens vaker hadden meegemaakt, zagen we er nog niet veel gevaar in. Toch werd het spel van ons er niet beter op. We waren veel te lief en gingen weinig duels aan. Zodoende kon Walcheren hun spel spelen en ook nogmaals scoren. Na nog wat gevaarlijke aanvallen bleef het gelukkig toch maar 2-0 tot de rust. Na de rust en een flinke peptalk, gingen we de 2de helft een stuk feller en beter van start. Walcheren leek hierdoor een beetje geschrokken want nu was het SSV die de dienst uitmaakte. We gingen ook goed de duels aan en het lieve was nergens meer te vinden. Toch kwamen ze nog een paar keer gevaarlijk uit maar het doelpunt dat viel was voor ons. Het werd 2-1 door een mooie aanval uit het boekje en Joey S. zorgde voor onze treffer. Walcheren probeerde wat terug te doen en onze verdediging deed zijn best om dit te beletten. Helaas wel door het maken van een overtreding in de 16! Dat werd dus een penalty. Jeffrey V. ging er klaar voor staan en ondanks een hard schot stopte hij hem! Zo bleef het toch nog een tijdje 2-1. Helaas niet lang want het werd 3-1 en zelfs 4-1. Toch bleven we goed voetballen en lieten de moed niet zakken. Een paar keer zaten we heel dicht bij de 4-2. Het bleef helaas bij 1 doelpunt voor ons en zo eindigde deze wedstrijd helaas. Maar niet te veel getreurd want we lieten in de 2de helft zien dat we wel degelijk kunnen voetballen. Helaas moest de trainer daarvoor een klein beetje boos worden in de rust maar we hebben laten zien dat we met een achterstand om kunnen gaan. En zoals een speler vroeg; nee het helpt niet om voor de wedstrijd als boos te worden want dat zou raar zijn. Op naar de volgende wedstrijd en dan beginnen we weer met een schone lei.