JO13-speelt met 2-2 gelijk tegen Apollo in 's Gravenpolder

2 - 2

SSV'65 JO13-2JM

4e klasse 02

19 mei 2018 10:00

Vandaag de uitwedstrijd tegenApollo JO13-1. Aftrap stond gepland om 10 uur. Om 9 uur was het de bedoeling om weg te rijden maar dit liep iets anders dan gepland. Omdat Jeffrey V. iets later zou zijn, gingen de anderen alvast naar ’s Gravenpolder en bleef Remy wachten op Jeffrey. Iedereen had gemist dat Jeffrey toch in een auto was gestapt en dus was iedereen al op tijd aanwezig behalve Remy. Toch was deze ook nog op tijd om de voorbespreking te doen en konden we fris aan de start gaan. En deze start was goed. Meteen druk naar voren een aanvallend bezig zijn. Hier had Apollo geen antwoord op dus speelden ze paniek-voetbal.
Gelukkig waren onze jongens goed wakker en de keeper van Apollo kreeg het dan ook erg druk. Het eerste doelpunt kon niet lang uitblijven. Uit een van de mooi opgezette aanvallen, kon Jeffrey L. de 0-1 mooi binnen schieten. Een goed begin want bij winst konden we weer stijgen op de ranglijst. De druk op het doel van Apollo bleef aanwezig en dit had als gevolg dat Jeffrey de 0-2 kon maken. Dat ging lekker zo. Misschien werden we wat minder alert of hadden sommige toch iets te veel gegeven, geen idee, maar Apollo kon toch voor rust de aansluiting maken. Zo was het bij rust toch nog 1-2. Niets aan de hand want het spel van ons was goed en erg beheerst dus na rust kwam alles wel goed. Zo gingen we ook in de 2de helft goed van start en waren we meteen voor het doel van de keeper te vinden. We zagen mooie aanvallen en goed voetballen door het gehele team. Ook Apollo was iets beter bezig en zo werd het toch een paar keer erg gevaarlijk.

Door goed ingrijpen van de verdediging en Jeffrey V. bleef de stand in ons voordeel. Helaas als zo vaak lukte het maar niet om de aanvallen goed af te maken. Heel lang leek het erop dat de ruststand ook de eindstand zou worden. Tot 1 minuut voor tijd want toen ging het heel erg mis. Een lullig balletje van Apollo viel net binnen het net en zo was het 2-2. Erg zonde want het was verdiend geweest als we deze wedstrijd hadden gewonnen maar er was geen genoeg tijd meer om de 2-3 te maken en zo werd het een gelijkspel. Volgende week zullen we het dan maar doen want dan krijgen we RCS op visite.