Mooie winst voor JO13-2 tegen gelijkwaardige tegenstander

Datum

10 maart 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd tegen Zeelandia Middelburg, alweer een ex-3deklasser. Wederom waarschijnlijk een zware wedstrijd. Meteen vanaf de aftrap bleek ook deze veronderstelling te voorbarig. We konden al vrij snel ons spel spelen en kansen vinden. We waren dan ook snel te vinden bij het doelgebied van Zeelandia. Of ze daar door verrast waren weten we niet maar ze deden niet veel terug. Wij bleven wel aanvallen en dit resulteerde in de 12de minuut tot de 1-0 voor ons! Dat was een bevrijdende goal en gaf ons wat rust. Zeelandia moest nu wat terug doen en probeerde dit ook. Gelukkig stond de verdediging weer op zijn plaats en weerde elke aanval goed af.

Onze voorhoede zat ook niet stil en een aantal keren kwamen we dicht bij de 2-0. De rust kwam een beetje bevrijdend en daarin konden we het een en ander aanpassen en doorspreken. Meteen na rust gingen we weer verder waar we gebleven waren maar Zeelandia was nu toch wat aanvallender. Gelukkig stonden we allemaal scherp en op onze plek en zodoende kwam er niet echt gevaar. We kregen de 2de helft een aantal keer goede kansen maar leverden geen doelpunten op. De tijd verstreek zonder doelpunten aan beide kanten en we moesten toch wel wat vaker in de verdediging. Een paar keer kwam Zeelandia dicht bij de gelijkmaker en het was dan ook billenknijpen voor ons.

Gelukkig floot de scheids toch af en waren de eerste 3 punten binnen. Toch maar met 1-0 gewonnen, gemaakt door Jeffrey L., maar wat hebben we mooie acties gezien en wat stond er een goed team te voetballen. Houd dit vol en wie wat er gebeurd volgende week bij Bevelanders…..