Doordeweeks gelijkspel voor SSV´65 JO13-2

3 - 3

De Noormannen JO13-1

4e klasse 02

7 maart 2018 18:45

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Noormannen op het programma. Meteen ook de eerste wedstrijd van het voorjaarseizoen. Ook een nieuwe klasse waarin we uitkomen namelijk de 4de klasse. Deze tegenstander kwam uit de 3de klasse dus we waren erop voorbereid dat het best eens zwaar kon worden.

Dat viel achteraf eigenlijk wel mee want we bleken zeker niet onder te doen voor hen. Het liep redelijk goed en zelfs zo goed dat we op voorsprong kwamen met 1-0! Dat gaf de jongens vertrouwen en was ook te zien aan hun spel. Helaas kon Noormannen al snel gelijk komen en zelfs op voorsprong. We gingen dan ook met een 2-1 achterstand de rust in. Na de rust deden we wat we moesten doen en gingen meteen in de aanval. Dit leidde al snel tot de 2-2. Gelukkig bleven we goed spelen en gingen we op jacht naar de overwinning. We kwamen zelfs weer op voorsprong; 3-2! We konden het ook best lang volhouden deze voorsprong maar helaas werd het toch nog 3-3.

Ondanks goed spel en mooie acties, aan beide kanten overigens, bleef het bij de 3-3. De eerste wedstrijd werd dan ook zo afgesloten. Doelpuntenmakers vandaag Joey de R, Wesley en Luan.