Datum

25 november 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd tegen onze collega’s van JO13 3. Voor de ene leuk om tegen een eigen team te spelen, voor de ander hoeft dat niet zo nodig. We spraken in de voorbespreking af dat we ze als onbekend team zouden benaderen en ook daar naar voetballen. Ook telt mee dat we vandaag bij winst wel heel zeker zijn van de eerste plaats! We begonnen goed en lieten zien dat we serieus voor de overwinning gingen. Het eerste doelpunt liet dan ook niet lang op zich wachten. Jeffrey L. zorgde daarvoor van best een grote afstand. Zoals altijd kwamen we nu echt los want niet veel later zorgde Joey de R. voor de 2-0. Mede door de grote druk op de verdediging van JO13 3 en door ons goede combinatie spel, konden de collega’s niet echt gevaarlijk uitkomen. Een paar keer kwamen ze wel in onze 16 meter maar onze verdediging zorgde ervoor dat er geen gevaar ontstond. Nog voor rust kwamen we op 3-0 en 4-0; de makers hiervan waren Joey S. en Shihab. In de rust werd er toch even gewezen op ons niet helemaal vlekkeloze spel en dat dat toch in de 2de  helft beter moest want een 4-0 voorsprong kun je ook nog verliezen. Dus begonnen we gewaarschuwd aan de 2de helft. Toch niet helemaal allert want kort na de aftrap kon er niet voorkomen worden dat Jeffrey V. gepasseert werd. We herpakten ons wel en zorden ervoor dat we weer een paar goede aanvallen konden inzetten. Maar het lukte niet helemaal lekker om de aanvallen ook goed af te ronden. Eigenlijk was de 2de helft helemaal niet zo goed en kon JO13 3 een aantal keren gevaarlijk dicht bij nog een doelpunt komen. Toch konden we deze helft nog 3 keer het doel van de tegenstander vinden en de eindstand kwam zodoende op 7-1. Wederom een overwinning en zodoende blijft de eerste plaats stevig in handen van ons. Nog 2 wedstrijden te gaan, tegen Wolfaartsdijk (5de plek) en Wemeldinge (8ste plek), en dan gaan we een feestje vieren! Wel is het zaak om beide wedstrijden positief af te sluiten maar daar hebben we alle vertrouwen in.