6 - 1

Wolfaartsdijk JO13-1

Onder 13, JO13-2, 5e klasse 03

2 december 2017 10:00

Vandaag de wedstrijd tegen WolfaartsdijkJO13-1. Voor ons de kampioenswedstrijd van het najaarsseizoen! Een klein beetje gespannen waren we allemaal wel maar dit verdween snel na de aftrap. Ondanks de mist, die in het begin ineens blauw werd, deden we wat we moetsen doen; druk zetten naar voren. Dit had als resultaat dat de keeper van Wolfaartsdijk het meteen druk kreeg. Hij kon de bal vaak pakken of tegenhouden en ook de verdediging van Wolfaartsdijk hielp hierbij. Zodoende trof geen enkele doelpoging het net en wat we ook probeerden we kwamen er niet doorheen. Het duurde daarom tot ongeveer de 25ste minuut voor een bal eindelijk in het net terecht kwam. Jeff zorgde hiervoor met een goed afstandsschot! Toen was de spanning bij het hele team een beetje verdwenen en niet lang na de 1-0 kwam de 2-0 via de voet van Jeffrey L.. Zo gingen we met een mooie 2-0 voorsprong de rust in. In de rust werd er meegegeven dat we vaker van afstand moesten proberen te schieten omdat het gehel team van Wolfaartsdijk in de 16 meter rondliep. Zo gezegd zo gedaan want in de 2de helft kwamen we al snel op 3-0 via Luan en inderdaad een schot van afstand. We bleven goed voetballen en doelpogingen wagen ook van afstand. Zodoende liep de voorsprong al snel verder op. Jeffrey L. en Tim zorgden voor nog 2 doelpunten. Ook kregen we, door een klein foutje achterin, een tegengoal te verwerken. Maar geen probleem want we gingen al snel weer in de aanval. Na verschillende gemiste kansen kregen we een corner mee. Hij werd mooi genomen en belandde via het hoofd van Marvin in het net. We bleven ons spel goed spelen en pogingen wagen. De stand verandere echter niet en zo eindigde deze wedstrijd in 6-1! Na het fluitsignaal van de scheidsrechter, brak er een feestje los op het veld. Nu is het zeker wij zijn kampioen!!!! Een mooi resultaat en hoewel er nog 1 wedstrijd gespeeld moet worden, kunnen we niet meer ingehaald worden. Op initiatief van de ouders kreeg het gehele team  friet in de kantine.  Ook zijn er vele foto’s gemaakt dus zie hieronder daar een selectie van.

Volgende week nog de laatste wedstrijd van het najaar en dan zal de echte huldiging gebeuren in de kantine misschien met nog wat verrassingen………