SSV'65 JO13-2 wint met 3-1 van Duiveland JO13-1

3 - 1

Duiveland JO13-1G

Onder 13, JO13-2, 5e klasse 03

11 november 2017 11:15

Vandaag dan de wedstrijd tegen Duiveland JO13-1. Best een spannende wedstrijd want bij winst zijn we al zekerder van de eerste plaats. Maar goed eerst maar eens spelen. We begonnen goed en waren vaak te vinden bij de 16 meter van Duiveland. Maar toch duurde het nog even voordat er een doelpunt te vieren viel. Deze kwam wel en van de voet van Joey de R. Hij schoot vanaf een meter of 25 een hoge bal richting goal en die was te moeilijk voor de keeper van Duiveland; 1-0! De kop was eraf en we gingen voor meer. We zagen mooie aanvallen en pogingen op de 2-0 maar dit was moeilijker dan gedacht. Verschillende spelers kregen kansen maar om de een of andere reden ging de bal niet in het doel van de tegenstander. Maar we lieten de moed niet zakken. Duiveland kwam een paar keer dicht bij onze 16 maar dan was daar onze goede verdediging die elke aanval afsloegen. Een keer kregen ze een kans om te schieten maar Jeffrey V. was allert en had de bal klemvast.  Ondanks een goede eerste helft bleef het tot aan de rust maar 1-0. Dan moetsen we het maar in de tweede helft proberen. Meestal is deze helft onze beste maar vandaag even niet. Duiveland rook zijn kans en probeerde bij ons goal te komen. Gelukkig was de verdediging weer daar om de aanvallen te stoppen. Gelukkig herpakten we ons en deden een poging om de voorsprong uit te bouwen. Dat lukte gelukkig ook en Jeffrey L. maakte de 2-0. Dat gaf wat meer rust bij zowel spelers als staf. De aanvallen waren minder maar wel aanwezig. Ook Duiveland liet zich wat meer zien en zodoende had onze verdediging zijn werk wel. Maar ze deden dit goed evenals onze keeper die een paar mooie reddingen had. Gelukkig zorgde Joey de R. voor een zekere overwinning toen hij de 3-0 maakte. Maar helaas lukte het Jeffrey V. niet om zijn doel schoon te houden en maakte Duiveland de 3-1. Niet lang daarna was het gedaan en floot de scheidsrechter af. Ondanks een niet al te beste wedstrijd toch de winst weer binnen gehaald en nu dus 6 wedstrijden ongeslagen en stevig op de eerste plaats! Nog 4 wedstrijden te gaan en dan weten we zeker wie de kampioen van deze competitie zal zijn. We maken een goede kans maar nog even volhouden….