SSV'665 JO13-2 wint gemakkelijk van Kloetinge JO13-5

Datum

7 oktober 2017 10:00

Accommodatie

Onbekend

Een wedstrijd thuis tegen Kloetinge JO13-5. Zij staan niet zo hoog op de lijst dus dat kunnen we makkelijk aan, klonk het in de kleedkamer vooraf. Nou onderschat je tegenstander nooit was het antwoord van de staf. Dus na een goede voorbespreking en warming-up, gingen we van start. En wat voor een start want binnen de eerste minuut konden we al een schot op doel maken. Dat ging heel goed en liet zien dat we allemaal goed wakker waren. Eigenlijk was al snel duidelijk dat wij de wedstrijd in eigen hand hadden. We waren meer bezig op de helft van Kloetinge dan dat zij over de middenlijn konden komen. Het kon dan ook niet lang uitblijven of de 1-0 zou vallen. Na wat goede pogingen die helaas geen doel troffen, kwam die 1-0 dan ook. Jeffrey L. was de maker. En zoals we al dachten was dat wat we nodig hadden want de druk werd opgevoerd. Kloetinge kwam steeds meer in de verdrukking en de 2-0 kwam ook snel daarna; Wesley was de maker daarvan. Hierna hadden verscheidene mensen een kans maar trof geen doel. De 3-0 werd gemaakt door wederom Jeffrey L. en niet lang daarna maakte hij ook de 4-0. Dat is dus een hattrick! Na nog wat mooie aanvallen, zonder verder resultaat, gingen we de rust in. Na rust en nog wat tips en aanwijzingen voor de rest van de wedstrijd, gingen we de 2de helft in. Die leek best veel op de eerste; wij speelden op de helft van Kloetinge en zij stonden continu onder druk van onze aanvallers met ondersteuning van de middenvelders. Onze verdediging kreeg ook wel wat te doen maar deed dit goed. Elke aanval werd afgeslagen en zodoende had onze keeper het maar rustig. De doelpunten deze helft kwamen van de voeten van Luan, Joey de R en een eigen doelpunt van een verdediger van Kloetinge. Dat was best een beetje zuur en deed ook hun de moed verliezen. Ze probeerden nog wel een paar keer maar kwamen niet in de buurt van Jeffey V. behalve 1 keer. Een speler van Kloetinge kon uithalen maar raakte de bovenkant van de lat en zo bleef ons doel schoon. Al met al een mooie wedstrijd en we hebben laten zien dat we ook vanaf minuut 1 scherp kunnen zijn. Blijf dit volhouden! Sander van JO13-3 bedankt voor het helpen deze keer.