23 september 2017 9:30

Accommodatie

Onbekend

De competitie is begonnen!
De eerste wedstrijd spelen we tegen Yerseke JO13-2. Omdat we 2 afzeggingen hebben doen Mourad en Ali uit JO13-3 met ons mee. Tegen Apollo speelden we in de tweede helft in een 4-4-2 opstelling en aangezien dat best goede resultaten bracht, gingen we vandaag ook zo van start. Beide teams moesten even in de wedstrijd komen maar dat deden wij beter dan Yerseke. We speelden al vrij snel alleen maar op hun helft en een doelpunt kon dan ook niet lang uitblijven. Jeffrey Lampe was degene die hier voor zorgde. Dat was mooi en een lekker begin. Toen waren we helemaal in de wedstrijd want het tweede doelpunt liet niet lang op zich wachten. Yerseke kwam maar niet van hun helft af en daardoor maakten we nog een paar mooie doelpogingen met ook daarvan een aantal die doel troffen. Toch kwam Yerseke een paar keer op onze helft maar daar kwamen ze dan onze verdediging tegen die ,onder leiding van Marvin, weining ruimte gaf aan de tegenstander. Uiteraard ging niet alles goed en kon Yerseke vanuit een corner toch Jeffrey passeren en maakten ze hun eerste doelpunt. Leuk vonden we dat niet maar het stond toen al 4-1! Gelukkig bleven we aandringen en dat zorgde er voor dat we nog 4 keer scoorden voor rust. Na rust gingen we iets minder fel van start en dat zorgde er voor dat Yerseke uit een vrije trap net buiten de 16 kon terug komen op 6-2. Daar werden we toch wel wakker van en kwamen we weer meer in ons goede spel. Na wat mooie aanvallen kon Joey Simonse ervoor zorgen dat de teller weer opliep aan onze kant;9-1!
Nu moest het toch lukken om de dubbele cijfers op het scorebord te krijgen. Daar werkten we hard aan en Joey de Ronde zorgde ervoor dat het 10-2 werd. Dat we meer wilden lieten we zien aan ons spel maar de tijd werkte niet mee want kort na de 10-2 was het tijd. De doelpuntenmakers waren vandaag: Jeffrey L.(2), Mourad (2), Shihab (2), Luan (2) Joey S. en Joey de R. Het tweede doelpunt van Shihab ging wel via de voet van een Yerseke-speler maar hij telt voor Shihab. Al met al een goede wedstrijd met zeker nog een aantal verbeter punten, maar daar gaan we aan werken in de trainingen. Ga zo door en zorg dat we komende week goed trainen en volgende week zaterdag gaan we naar Brouwershaven. Zij staan net als ons ver bovenaan dus dat beloofd een leuk duel te worden. Mourad en Ali bedankt voor het meedoen.