SSV'65 G1JM

G-voetbal, G1, 1e klasse 1

30 september 2017 11:15

Vandaag stond de wedstrijd Walcheren G1- SSV'65 G1 op het programma.

Walcheren en SSV hadden allebei de eerste wedstrijd van het seizoen ruim gewonnen. Beide teams waren daarom ook uit op een goed resultaat,
of zelfs winst!

Wij begonnen voortvarend aan de wedstrijd, we zetten Walcheren gelijk onder druk, kwamen al gauw tot een aantal kansen.
Maar kwamen helaas (nog) niet tot scoren.
Het was dan ook Walcheren die mede door een misverstand aan onze kant met een droog schot de score opende: 1-0.
Dat was een tegenvaller, maar we gingen op dezelfde voet verder.

Er kwamen goeie combinatie's en aanvallen, we merkten dat we sterker werden. En via een mooi afstandsschot van Henk kwamen we op 1-1! Dat gaf moed. We wilden meer! We kregen volop kansen, En Henk scoorde uiteindelijk weer van afstand 2-1! We probeerde meer kansen te creëren,
Randy schoot ook maar net naast, dat scheelde weinig.

Maar we kregen het lastig. Er kwam meer druk van Walcheren. Ze kregen meer kansen, wij verdedigden ook een aantal keer heel sterk onder andere door DylanLeroy en de rest van het team. Waardoor Walcheren niet kon scoren. Walcheren kwam toch in de allerlaatste minuut van de 1e helft nog tot 2-2. Erg balen, maar we konden terug kijken op een hele goede 1e helft van onze kant. Dat gaf veel motivatie en perspectief voor de 2e helft.

De 2e helft merkten we dat Walcheren een tandje bij schakelde, we kwamen bij vlagen goed onder druk te staan. Walcheren kreeg ook meer kansen.
Wij kregen ook wel een paar kansen, onder andere een hele mooie aanval over de linkerkant, Henk gaf een mooie pass op Delano. Delano miste maar net.

Walcheren kwam meer en meer op onze helft met vele kansen . Jonathan moest nog regelmatig reddend optreden waardoor het team weer even lucht had. Uiteindelijk scoorde Walcheren nog via een mooie aanval. 3-2. Daar baalden we zo erg van met z'n allen! maar we zetten onze schouders eronder, gingen meer risico nemen. Verdedigers mee naar voren met aanvallen, we probeerde zo iets te forceren. Er volgden nog een aantal kansen, waaronder een van Dylan. Zijn schot was maar net naast. We kregen ook nog een vrije trap die er ook net niet inging. En in de laatste seconde's nog een schot over!

Helaas voor ons is het bij 3-2 gebleven, Maar het was een leuke pot voetbal, het ging op en neer.

We zien genoeg mogelijkheden om op een goede plek in de competitie te eindigen. Maar waar we vooral trots op mogen zijn is dat we het leuk met elkaar hebben, en dat we daarnaast ook een leuke voetbalwedstrijd op de mat leggen.

Einduitslag: Walcheren G1 - SSV G1 3-2
Doelpuntenmakers SSV G1: Henk Verburg.