Verdienstelijk gelijkspel SSV'65 1 tegen Dosko

DOSKO 1 (zon)

Mannen, 1, Groep 1 53

9 september 2017 14:30

SSV’65 tankt vertrouwen tegen DOSKO

Na de zware bekernederlaag tegen Kloetinge, kende SSV’65 opnieuw een zware opponent in de bekercompetitie. Dosko uit Bergen op Zoom was te gast op het kunstgras van het Schenge.

De Brabanders waren vorig jaar gedegradeerd uit de Hoofdklasse, maar kennen een prima selectie met erkende regionale topspelers als Bedaf en de gebroeders Dietvorst.

SSV’65 stond deze wedstrijd goed gegroepeerd en DOSKO wist nauwelijks kansen te creeren. Het was juist SSV’65 die enkele mogelijkheden kreeg door prima aanvalsspel. Echter de mogelijkheden voor CLaude de Smit en Aco Patkovic waren helaas niet groot genoeg om deze om te zetten in doelpunten.

Zo'n 10 minuten voor rust  kwam SSV'65 op 1-0 toen Claude de Smit een terugspeelbal onderschepte en koel de 1-0 aantekende.

Na rust een dominanter Dosko die ondanks dit overwicht niet tot vele kansen kwamen.  Er was 1 moment waarbij de brabanders door de verdiging kliefden, dit betekende direct 1-1.  DOSKO bleef het proberen middels enkele schoten, echter Luuk van Gilst stond paraat.

Een prima duel en resultaat voor SSV'65. Donkere wolken waren er helaas ook, centrumverdediger Dennis Dorssers viel uit met een knieblessure. Na onderzoek blijkt er een breuk in zijn knieschijf te zitten. In de loop van de week zal duidelijk worden hoelang hij aan de kant zal staan.