Spectaculaire eindstand bij Apollo 13-2 tegen SSV'65 13-2

8 - 7

SSV'65 JO13-2JM

Onder 13, JO13-2, Groep 7 13

20 september 2017 18:30

Vanavond wederom een inhaalwedstrijd; tegenstander Apollo JO13-2G. Een tegenstander die we zowel in de beker als in de competitie tegenkomen. Ze hadden al een keer gewonnen met grote cijfers(17-1!) maar dat was tegen Serooskerke/Veere waar wij met 5-1 van wonnen. Of het kwam doordat het een avondwedstrijd was of omdat we onder de indruk waren maar we begonnen niet zo heel sterk. Het resultaat was dat we snel tegen een 1-0 achterstand aankeken. En ook 2-0 en 3-0 kwam op het scorebord. We deden toch wel wat terug want Apollo moest er wel voor werken. Ook kwamen we een paar keer dicht bij de aansluiter. Ons eerte doelpunt kwam via een mooie aanval van Jeffrey en Joey S. Die laatste maakte ook het doelpunt door heel mooi de tegenstander uit te spelen en zelfs de keeper! Een verdiende 3-1! Dat gaf ons toch weer wat moed maar helaas kwam Apollo op 4-1. Toch bleven we doorvoetballen maar net iets te lief en te afwachtend. Gelukkig bleven de doelpunten van Apollo uit. Niet die van ons want de 4-2 kwam toch nog voor rust op het scorebord. Na rust gingen we voortvarend van start in een 4-4-2 opstelling. Dat was even wennen en Apollo kwam op 5-2 voorsprong. Maar gelukkig kwamen we meer en meer in ons spel deze tweede helft. Duel werden gewonnen en doelpogingen van onze zijde kwamen vaker naar voren. Zodoende maakten we de 5-3. Helaas was Apollo wat technischer en daardoor kwamen ze op 6-3 en 7-3 en zelfs 8-3 zagen we verschijnen. Toen was het denk ik genoeg voor de meeste van ons want we gaven nog meer tegenstand en vielen nog feller aan. We kwamen meer en meer in balbezit en zo konden we de 8-4 maken. Dit gaf ons moed want niet lang daarna kwamen we zelfs op 8-5 en 8-6. Even dachten we dat Apollo nog op 9-6 kwam maar gelukkig verdedigden we goed. Kort voor tijd maakten we zelfs de 8-7! En toen zetten we alles op alles maar helaas werkte de tijd niet mee en zo eindigde deze wedstrijd in 8-7. Maar hadden we nog 5 minuten langer gehad dan was het gelijk of zelfs winst geweest…… Nou ja niet getreurd want we zagen jullie, zeker in de tweede helft, groeien in de wedstrijd en dat is ook een groot pluspunt! De bekerwedstrijden zijn nu klaar dus we gaan ons opmaken voor de competitie met a.s. zaterdag Yerseke JO13-2G als eerste tegenstander. Benieuwd hoe dat wordt……