5 - 1

ST Serooskerke/Veere JO13-2G

Onder 13, JO13-2, Groep 7 13

13 september 2017 18:30

Vandaag dan eindelijk de eerste wedstrijd van het seizoen. Deze ging zaterdag niet door dus dan maar op woensdag inhalen. Tegenstander vandaag Serooskerke/Veere JO13-2G voor de beker. De eerste helft begon goed. De dingen die we geleerd hadden in de afgelopen weken, kwamen naar voren. Ook hield iedereen goed zijn positie in de gaten en dus ook zijn directe tegenstander. Het gevolg hiervan was dat we meer op de helft van de tegenstander bezig waren dan op onze helft. Leuk voor Jeffrey want die had niet veel te doen. Ondanks een aantal mooie kansen en doelpogingen, ging de bal niet langs de keeper. We zagen toch heel goede pogingen en ook combinatie-voetbal.

Ook de driehoekjes kwamen naar voren. Toch gingen we met 0-0 de rust in. Na een paar tips en opmerkingen van de trainers, starten we aan de tweede helft. Na niet al te lange tijd kwam daar toch de eerste goal! Wie hem maakte weet ik niet meer maar dit proefde naar meer. En we kregen meer want de 2-0 liet niet lang op zich wachten. We zagen ook nu weer mooie combinaties onstaan en uit die combinaties kwamen de doelpunten. Het werd zelfs 3-0 en dat was verdiend want het hele team heeft hier aan bij gedragen. Toch kregen we een doelpunt tegen omdat Marvin even dacht dat hij de keeper was en de bal afstopte met zijn handen in de 16 meter. Helaas kwam Jeffrey net een paar centimeter te kort want hij dook naar de goede hoek. Zo was het 3-1. Toch liet dat ons niet uit ons spel brengen en we gingen er weer vol tegenaan. Hierdoor kwamen de 4-1 en zelfs de 5-1 al snel op het scorebord.

De doelpuntenmakers waren vandaag: Jeffrey L. (2 keer), Jeff (2 keer) en Luan. We hoeven niet te vermelden dat iedereen blij is met dit begin. Zaterdag a.s. staat de volgende wedstrijd al op het programma tegen Apollo JO 13-2G.