55'

22 augustus 2017 20:00

Scheidsrechter

J. de Bat

Op een mooie zomeravond speelde SSV'65 een oefenduel tegen vv Krabbendijke, plaats van handeling was het kunstgrasveld van Krabbendijke.

Scheidsrechter de Bat floot een prima wedstrijd waar Krabbendijke in de eerste 10 minuten SSV een paar keer liet schrikken , het was dan ook Elco Jansen die na een klein kwartier de gastheren op 1-0 zette na een prima pass van Danny Weber.

Dit was het sein voor SSV'65 om de teugels in handen te nemen, via prima aanvallen werd druk ontwikkeld op de goal van Krabbendijke. Bas Biesterbosch, RIck Mulder en Perry Bek wisten doelman Hoekman niet te verschalken. Het was uiteindelijk Thomas Mattheijer die op aangeven van Promise Goudswaard de meer dan verdiende 1-1 op het scoreboard zettte.

In de tweede helft wist Bas Biesterbosch de 1-2 aan te tekenen, het spelbeeld van SSV was een stuk rommeliger.  Toch werd er weer een stap gezet in het opbouwen van conditie en ritme. Mooi om de terugkeer van Maurice Madasim mee temaken in het 1e.

Volgende halte: het Grevelingen toernooi bij Bruse Boys