4341LV
ARNEMUIDEN
tel. 0118-601757

Vandaag trad SSV aan zonder aanvoerder Thomas, ook Rowan, Erwin en Kaj waren afwezig.
Verder ontbraken de keepers, Luuk, Ruben en Bjorn, zodat vierde keeper Pepijn het doel van SSV verdedigde.
Vorige week had SSV toch een kater opgelopen door niet de 3 punten in eigen huis te houden.
Ook de verliespartij thuis tegen Arnemuiden was men nog niet vergeten.

Het team dat vandaag op de grasmat stond begon goed aan de wedstrijd.
Casper, die regelmatig zijn doelpunten meepakt, werd in de diepte aangespeeld, maar hij schoot recht in de handen van de keeper.
Aan de andere kant van het veld kreeg Arnemuiden de eerste corner van de wedstrijd, die vakkundig onschadelijk werd gemaakt.
Nog in dezelfde minuut beging de verdediging van SSV een slippertje, maar werd daarvoor niet afgestraft.
Doelman Pepijn keerde de poging ten koste van een corner, maar nu was de verdediging van SSV wel bij de les.

Daarna zette de thuisploeg 2 goede en snelle aanvallen op. Bij de eerste keer werd er nog hoog over geschoten, maar bij de tweede keer moest de verdediging van SSV handelend optreden en deed dat goed.
Nog in dezelfde minuut maakte doelman Pepijn een inschattingsfout, door te snel uit zijn doel te komen, maar de aanvallers van Arnemuiden waren hem te slim af en zetten de thuisploeg op voorsprong, 1-0.
Lang konden de gastheren niet genieten van de voorsprong, want nog geen 4 minuten later werd Casper in de diepte aangespeeld en legde de bal in de verre hoek, voorbij de uitkomende keeper, 1-1.

Kennelijk had SSV de smaak te pakken, want het bleef de aanval zoeken. Dat resulteerde in een aantal corners waar niet uit gescoord werd.
Dat SSV goed moest oppassen in de verdediging bleek na ruim een half uur spelen, toen keeper Pepijn al was omspeeld, maar Boudewijn op de doellijn redding moest brengen.
Nog geen minuut later mocht SSV van geluk spreken toen een doelpoging van Arnemuiden net voorlangs het doel stuiterde.
Ook SSV was op zoek naar een voorsprong, maar een poging van Claude, na een vlotte aanval van SSV, werd door de doelman gekeerd.

Vijf minuten voor rust weer een slippertje van SSV in de verdediging, het was aan doelman Pepijn te danken dat SSV niet met een achterstand de rust in ging. De corner die de ploeg uit Arnemuiden kreeg werd over het doel gekopt. Daarma deed Arnemuiden het op eigen kracht en de vlot lopende aanval werd door doelman Pepijn geneutraliseerd. De corner die hij daarbij weggaf leverde niets op.
In de laatste minuut van de eerste helft werd Casper opnieuw in de diepte aangespeeld en opnieuw vond hij het net. Dat het deze keer via de binnenkant van de paal ging, deerde hem niet, 1-2.

SSV begon slordig aan de tweede helft en had geluk dat het niet al gelijk de 2-2 moest incasseren.
Aan de andere kant had Arnemuiden geluk dat SSV niet de 1-3 scoorde. Aco zette goed door en zette Rick vrij voor de doelman van Arnemuiden. De doelman van de thuisploeg wist de poging van Rick onschadelijk te maken.
Daarna was het weer de beurt aan Arnemuiden dat vliegensvlug omschakelde nadat SSV de bal voorin was kwijt geraakt.
De laatste pass was niet op maat en dus eindigde de aanval van Arnemuiden.
Daarna twee goede reddingen van Pepijn, na even zo veel aanvallen van Arnemuiden.

Aan de andere kant probeerde SSV de wedstrijd in het slot te gooien.
Casper zette goed door en stelde Aco in staat om de 1-3 te maken, maar dat mislukte.
Ook Arnemuiden bleef het proberen, twee keer in de omschakeling, maar de verdediging van SSV wist steeds het gevaar te bezweren.
SSV probeerde het nog maar eens met een vrije trap, net buiten de 16 van Arnemuiden, maar de poging ging hoog over het doel.
Nadat Arnemuiden tot twee keer toe een corner niet in een doelpunt om kon zetten, viel hij aan de andere kant.
Een co-productie van Salim en Claude was doeltreffend, waarbij eerstgenoemde de wedstrijd in het slot leek te gooien door de 1-3 op het scorebord te zetten.
Arnemuiden rechtte nog 1 keer de rug, maar had daarvoor wel een misverstand in de verdediging van SSV voor nodig.
Twee minuten voor tijd stond dan toch de 2-3 op het scorebord.
In de extra tijd kreeg Arnemuiden nog 1 kans, maar de bal verdween hoog over het doel, zodat doelman Pepijn niet in actie hoefde te komen.
Daardoor nam SSV 3 heel belangrijke punten mee naar Goes.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen Axel.