Geldeloozepad 5 f
4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

Afgelopen dinsdagavond had SSV al goede zaken gedaan bij Bruse Boys door de 3 punten mee naar Goes te nemen. De tegenstander van vandaag, 's-Heer Arendskerke, had SSV 2 maanden geleden ook al getroffen op een dinsdagavond en ook toen kon de ploeg van trainer Pim de 3 punten meenemen naar Goes.
De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd en kregen in de derde minuut al hun eerste corner, dat geen doelpunt opleverde. Nog geen minuut later weer een nieuwe aanval van de bezoekers, maar de verdediging van SSV greep goed in. Kort daarna had 's-Heer Arendskerke op voorsprong kunnen komen, ware het niet dat zij een levensgrote kans onbenut lieten.
Pas na 10 minuten het eerste wapenfeit van SSV, dat een moeizame aanval opzette, maar daar niet uit wist te scoren, ook niet via de toegekende corner.
Met nog geen kwartier op de klok had Coen een prima actie in huis, haalde de achterlijn, maar vond niemand die zijn voorzet kon verzilveren. Even later haakte hij geblesseerd af en nam Kaj het van hem over.
Direct na de wissel moest doelman  Ruben in actie komen, na een goed opgezette aanval over rechts van de bezoekers.
Na ruim 20 minuten moest diezelfde doelman weer in actie komen, nu om de bal uit het net te vissen. Een geslaagde corner werd bij de tweede paal binnen gekopt, 0-1.

Toen SSV zich enigszins hersteld had zocht het zelf ook weer de aanval. Daarbij kreeg het een vrije trap te nemen, 10 meter buiten de 16 van de bezoekers. Een minuut later werd ook een vrije trap het 16-metergebied van SSV geschoten. Beide situaties leverden geen doelpunt op.
Aan de andere kant waren de bezoekers bijna op 0-2 gekomen, na verwarring in de defensie van SSV. Eerst een bal op de lat, gevolgd door een aantal schoten op doel en een corner. SSV kroop door het oog van de naald.

Na bijna een half uur spelen werd Claude in de diepte aangespeeld, maar slechts een corner viel hem ten deel. Toen SSV ook nog eens slordig balverlies leed moest Tom er aan te pas komen om verder onheil te voorkomen. Dat ging ten koste van een corner, die bij de tweede paal binnen werd gekopt, 0-2.
De bezoekers hadden de smaak te pakken en bleven de aanvallende partij, getuige de corner, een vrije trap en een counter. SSV bleef voor rust verder leed bespaard.
Aan het eind van de eerste helft zocht SSV de aansluiting en kreeg eerst een vrije trap, 10 meter buiten de 16 van de bezoekers. Vervolgens een vrije trap, 5 meter buiten de 16, maar beide situaties leverde geen doelpunt op. Het laatste wapenfeit voor rust kwam van SSV toen een snelle en goed uitgevoerde counter bij Salim uitkwam. Hij schoot net voorlangs, zodat de bezoekers met een comfortable 0-2 de rust ingingen.

In de rust had trainer Pim een tweede wissel doorgevoerd, Rick nam de plaats in van Glenn.
Even leek het pleit beslist voor SSV toen de bezoekers tot twee keer toe voorlangs een leeg doel schoten.
SSV leek hierdoor wakker geschut en ging prompt de aanval in. Dat leverde een corner op die kort, maar heel slecht werd genomen. Het leverde SSV wel een nieuwe corner op en een doelpunt. Claude kopt SSV naar de 1-2.
De dadendrang van SSV leverde ook nog eens 4 corners op, direct na elkaar, maar de stand bleef ongewijzigd.
Even later had SSV meer geluk toen Casper op doel schoot, na een snel uitgevoerde counter. De keeper van de gasten werd op het verkeerde been gezet, toen via een verdediger de bal in het doel plofte, 2-2.

Met nog zo'n 20 minuten op de klok gingen de bezoekers op jacht naar een nieuwe voorsprong, kreeg daarvoor wel een corner, maar geen doelpunt. Ook SSV was op zoek naar een voorsprong. Maar verder dan een vrije trap genomen aan de zijlijn, die het 16-metergebied van 's-Heer Arendskerke in werd geschoten, kwam het niet. Met nog een kwartier te spelen een snelle counter van SSV, waarbij Rick tot een schotpoging kwam. Zijn beloning was niet meer dan een corner. En zijn tweede poging, een boogbal, werd een prooi voor de keeper.
Ook de bezoekers bleven het proberen, maar Ruben en Gino wisten een aanval van hen onschadelijk te maken.

SSV ging het meest verbeten op zoek naar de 3 punten. Maar een corner werd vakkundig geneutraliseerd door de gasten. Casper, die al eerder gescoord had, waagde nog maar eens een schot op doel, waarbij de doelman niets anders kon doen dan de bal navolgen, maar wel naast ging.
Twee corners leverden SSV ook nog niet de gewenste voorsprong op en mocht het van geluk spreken dat doelman Ruben een counter van de bezoekers wist te pareren.
Direct daarop ging SSV opnieuw in de aanval, kreeg als beloning 2 corners, maar geen doelpunt.
In de voorlaatste minuut kon Rick alleen afgestopt worden met een zware overtreding, die geel opleverde en een vrije trap, punt 16-metergebied van 's-Heer Arendskerke. Claude zocht het doel echter veel te hoog.

In de extra tijd hadden beide ploegen op voorsprong kunnen komen. Eerst Casper namens SSV, die op de paal schoot. Vervolgens de spits van de bezoekers, die een grote kans hoog over het doel schoot.
Ook Kaj moest ten koste van een overtreding een gele kaart incasseren. De vrije trap punt 16-metergebied van SSV leverde echter geen doelpunt op.
Nog steeds in de extra tijd, schoot Casper, die namens SSV het meest doeltreffend is de laatste weken, de bal in de verre kruising. Zo liet hij de keeper verbijsterd achter. Opnieuw sloeg SSV toe in de slotfase, 3-2.

De volgende wedstrijd is uit tegen VVGZ.