GOES
tel. 0113-231188

Tijdens de warming up gaf Kaj aan dat hij niet kon spelen, zodoende mocht Gino in de basis starten.
De ploeg van trainer Pim moest het ook al zonder Tom doen.

SSV hielp de ploeg uit Yerseke een handje om de score te openen. Gepruts in de hele verdediging leverde het eerste doelpunt op, 0-1.
Niet veel later zorgden de bezoekers bijna voor de 0-2, na een afstandsschot, dat maar net naast ging.
Na 6 minuten spelen scoorde SSV bijna de gelijkmaker, maar een goede aanval kreeg geen vervolg.
Bij een corner van Yerseke was het Rick die bij de tweede paal de bal weg kon koppen om zo een grotere achterstand te voorkomen.
Even later was het doelman Bjorn die met een goede redding voorkwam dat Yerseke de voorsprong uitbreidde.
Na balverlies van SSV was het Yerseke zelf die een kans verprutste om de voorsprong te verdubbelen.
Bij een corner voor Yerseke lette de verdediging van SSV nu wel goed op, zodat de stand ongewijzigd bleef.

Na een counter van SSV, die geen doelpunt opleverde, kwam Yerseke er gevaarlijk uit, maar doelman Bjorn greep goed in en wist erger te voorkomen. Ook op een afstandschot van de bezoekers had Bjorn het juiste antwoord.
Tien minuten voor rust was Rick de verdediging van Yerseke te slim af, maar hij vergat zichzelf en SSV daarvoor te belonen.
Vlak voor rust werd SSV gewaarschuwd dat Yerseke nog voor de rust op de tweede treffer joeg, na een zeer snelle aanval over links, maar de spits van Yerseke schoot over de uitkomende keeper Bjorn en het doel heen.
In de extra tijd werd een counter van Yerseke wel doeltreffend afgerond. Verdediger Dennis gleed uit en daardoor was het een koud kunstje voor Yerseke om de 0-2 op het scorebord te krijgen.

In de tweede helft kon Yerseke de stand op 0-3 zetten, na slordig balverlies van SSV, maar Yerseke was genadig voor SSV.
Direct daarna deed Yerseke hetzelfde, maar ook dit balverlies bleef zonder gevolgen.
Na bijna een uur spelen had Yerseke uit een corner de genadeklap uit kunnen delen, maar liet dat na.
In de omschakeling was SSV deze keer wel zorgvuldig, aangezien Salim het hoofd van Erwin prima wist te vinden, 1-2.
SSV ging op jacht naar de gelijkmaker en kreeg daarvoor een corner en een vrije trap, maar daar werd niet uit gescoord.
Ook Yerseke bleef op jacht gaan naar een doelpunt, maar vond doelman Bjorn op hun weg.

Ongeveer een kwartier voor tijd leek Yerseke dan toch de wedstrijd te beslissen. Vanuit een ingooi werd de bal doorgekopt naar de spits, die ook met zijn hoofd de bal in de verre hoek kreeg, buiten het bereik van doelman Bjorn, 1-3.
Met nog 2 minuten te spelen had aanvoerder Thomas een voorzet in petto van zo'n 40 meter, die opnieuw door Erwin doeltreffend ingekopt werd, 2-3.
Daarna volgde er nog een counter van Yerseke, die niets opleverde.
In de extra tijd mocht aanvoerder Thomas een vrije trap nemen van ongeveer 40 meter van het doel. De bal sprong via de binnenkant van de paal het veld weer in. Het was Timo die als eerste bij de bal was en de gelijkmaker binnen schoot, 3-3.
SSV kreeg in de extra tijd nog een vrije trap, die opnieuw werd genomen door aanvoerder Thomas, maar deze keer veranderde de stand niet en bleef het 3-3.

De volgende wedstrijd is uit tegen DBGC.