4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

SSV kon niet meer degraderen en Serooskerke was al gedegradeerd, dus konden beide ploegen vrijuit voetballen.
Het was SSV dat als eerste liet zien dat het vrijuit kon voetballen, kreeg daarvoor een vrije trap, die kort en snel genomen werd, maar Claude zag zijn lobje over het doel gaan.
In de zesde minuut onderschepte Aco de bal en was de hele verdediging van de gasten te snel af en was de keeper kansloos op zijn schot in de kruising, 1-0.

In de dertiende minuut probeerde de spits van Serooskerke hetzelfde kunstje te flikken als Aco, ook met een bal in de kruising, maar doelman Ruben kon er nog een corner van maken. Daar bleef het bij.
Tien minuten later probeerde de spits van Serooskerke het nogmaals met een solo, waarbij hij in eerste instantie teruggedrongen werd, maar hij herhaalde het kunstje en had toen meer succes. Met een bekeken schuiver passeerde hij doelman Ruben in de verre hoek, 1-1.

Nog geen minuut later had SSV weer op voorsprong kunnen komen, na een blunder van de keeper, maar de verdediging schoot hem te hulp.
Wat overbleef waren 2 corners achter elkaar, maar de stand bleef ongewijzigd.
Na bijna een half uur spelen kreeg SSV een vrije trap, die het 16-metergebied van Serooskerke in werd geschoten, maar door de verdediging van Serooskerke over de zijlijn geschoten. Daarna belandde de bal bij Salim, die op doel schoot en er ook nog een corner aan overhield. Daarna was de bal een prooi voor de keeper.
Daarna volgden 2 aanvallen van SSV, de ene keer over rechts en daarna over links. Steeds was Claude het eindstation, maar zijn kopbal noch zijn schot waren doeltreffend.

Vlak voor rust kregen beide ploegen nog een kans. Serooskerke kon een goede aanval net niet doeltreffend afronden, de bal ging net voorlangs. En Mees schoot op doel, maar de keeper had er goed het oog in.

SSV begon de tweede helft erg slordig door totaal onnodig een corner weg te geven, maar kon opgelucht ademhalen, omdat Serooskerke niet tot scoren kon komen.
Direct daarna had Casper, die de laatste tijd zeer op dreef is qua doelpunten maken, een prima actie in huis, speelde zichzelf vrij en kon op doel schieten, maar de doelman van Serooskerke wilde niet meewerken.
SSV bleef de aanval zoeken en dit keer was het Claude, die een schot op doel waagde, maar zag zijn poging net naast het doel belanden.

Aan de andere kant ontsnapte SSV aan een achterstand, toen Serooskerke een prachtige aanval net niet wist om te zetten in een doelpunt.
Jongeling Mees, die ook vandaag weer een basisplaats had, bracht met een goede actie, Aco in staat om te scoren. Maar opnieuw kwam de keeper met een formidabele redding.
Opnieuw ontsnapte SSV toen doelman Ruben een bal vanuit een corner losliet, maar zijn verdediging liet hem niet in de steek en werkte de bal weg. En na een nieuwe corner voor de bezoekers, wist de verdediging van SSV het gevaar te bezweren. De counter voor SSV, die daar uit voortkwam werd door Serooskerke in de kiem gesmoord.

Een nieuwe aanval van SSV leverde een vrije trap op aan de zijlijn, genomen door aanvoerder Thomas, die het hoofd van Claude vond, maar een doelpunt leverde dat niet op.
Aan de andere kant liet de verdediging van SSV weer een steek vallen en kroop het door het oog van de naald, omdat Serooskerke ook deze grote kans onbenut liet.
Bij een afstandsschot had doelman Ruben er goed het oog in, maar moest wel een corner weggeven. Daarop volgde een nieuwe corner en uiteindelijk was de bal voor diezelfde doelman.
De laatste paar weken trok SSV regelmatig de wedstrijd naar zich toe door een sterk slot.
Ook nu bleef SSV gaan voor de overwinning, maar ook Serooskerke deed dat en het was laatste man Tom, die aan de noodrem moest trekken.
Hij had geluk dat hij slechts een gele kaart kreeg.

Vlak voor tijd nam SSV de bal resoluut over van Serooskerke, maar kon het net niet vinden.
In de extra tijd kreeg Serooskerke nog een corner waar niet uit gescoord werd.
Gevolgd door een counter van SSV dat dacht toch nog aan het langste eind te trekken door te scoren, maar de scheidsrechter nam het vlagsignaal van de grensrechter over, zodat beide ploegen tevreden moeste zijn met 1 punt.

Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen, uit tegen kampioenskandidaat nummer 1, Oostkapelle/Domburg, dat aan 1 punt genoeg heeft om de naaste concurent NSVV achter zich te houden.