4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

SSV mist al een tijdje de lang geblesseerden Rowan en Luuk. Vandaag ontbraken ook aanvoerder Thomas, verdediger Gino en topscoorder Claude.
De 11 die wel aan de start verschenen, lieten aan tegenstander Walcheren het initiatief.
Dat resulteerde in een tweetal corners en een vrije trap en SSV kon daaruit 1 keer gevaarlijk uitkomen, maar het leverde allemaal geen doelpunten op.
De ploeg uit Vlissingen bleef de aanval zoeken, maar in de achtste minuut moesten zij hun dadendrang bekopen met een messcherpe counter van SSV. Aco werd in de diepte aangespeeld, hield het hoofd koel en liet de doelman van de bezoekers kansloos, 1-0.

Een paar minuten later strafte Walcheren het slecht vededigen van SSV bij een ingooi af en had al snel de schade gerepareerd. Een knap staaltje van korte combinaties leverde Walcheren de gelijkmaker op. Bart Chermin kreeg het doelpunt op zijn naam.
Even later probeerden de bezoekers het weer met korte combinaties door het midden, maar deze keer konden ze doelman Ruben niet verschalken.
Aan de andere kant probeerde SSV uit een counter de scoren, maar de verdediging van de bezoekers was bij de les en maakte de aanval van SSV onschadelijk.
Direct daarna was het Kaj, die in zijn eentje het avontuur zocht, maar moest zijn meerdere erkennen in de doelman van Walcheren.

Walcheren ging op jacht naar de voorsprong en gebruikte opnieuw de korte combinatie door het midden, maar deze keer schoot de spits over het doel.
Even later hadden ze meer succes. De verdediging van SSV greep niet in en Josimar Pattinama kon zijn ogen waarschijnlijk niet geloven dat hij zo makkelijk de 1-2 op het scorebord kon zetten.

Niet lang daarna werd Casper in de diepte aangespeeld en kon in een rechte lijn naar het doel van Walcheren opstomen en ook Casper bleef rustig en liet de doelman van de formatie uit Vlissingen kansloos, 2-2.
Toen 2 minuten later de scheidsrechter naar de stip wees, na een overtreding op Casper, kon SSV weer op voorsprong komen. Claude, die normaal de penalty's feilloos binnenschiet was afwezig. Rick bewees dat ook hij koel kon blijven. Hij stuurde de doelman de verkeerde kant op en bracht de 3-2 op het scorebord.

Na twee minuten was SSV de voorsprong al weer kwijt. Glenn verspeelde bal en Rowan Traas wist wel raad met dit cadeautje en schoot zijn ploeg simpel naast SSV, 3-3.
Beide ploegen hadden de score nog uit kunnen bouwen, maar Walcheren kon een vrije trap, rand 16 meter bij de doel van SSV, niet omzetten in een doelpunt.
Dat kreeg Casper namens SSV ook niet voor elkaar toen hij alleen op de doelman van Walcheren afging en daardoor bleef de 3-3 op het scorebord staan.

Ook na rust liet SSV het initiatief aan Walcheren en kreeg dan ook de eerste kans om te scoren, maar de spits schoot hoog over.
Bij de volgende grote kans greep de verdediging van SSV opnieuw niet in, maar de spits schoot voorlangs het doel.
De ploeg uit Vlissingen bleef op zoek gaan naar een doelpunt en zocht weer de korte combinatie door het midden, maar ook deze keer ging de bal over het doel.
Tussendoor kreeg SSV nog een corner, die door Kaj over werd gekopt.
Maar het was de Walcherse formatie die het vijandelijke doel bleef opzoeken, maar deze keer doelman Ruben op hun weg vond.
Even later stond diezelfde doelman ver voor zijn doel, zodat Walcheren hem probeerde te verschalken met een schot over 60 meter.
Tot opluchting van doelman Ruben ging de bal over en naast het doel.

SSV moest het doen met spaarzame corners, maar geen van allen leverde nog een doelpunt op in de tweede helft.
Ongeveer een kwartier voor tijd kreeg Walcheren een vrije trap, zo'n 10 meter buiten de 16 van het doel van SSV.
Daarvoor werd een invaller van de bank gehaald om dit klusje uit te voeren.
Tot opluchting van heel SSV schoot hij de bal op de lat.
Daarna kreeg SSV nog 1 corner om iets aan de stand te doen, maar de verdediging van de bezoekers maakte deze kans vakkundig onschadelijk.
In de laatste minuut kregen ook de bezoekers nog een kans, maar aanvoerder Tom greep goed in ten koste van een corner, die weer een corner opleverde. Maar ook de verdediging van SSV bleef bij de les, zodat de ruststand ook de eindstand werd, 3-3.
Dankzij het gelijke spel schoof SSV 1 plaatsje op en staat nu op plaats 10.

Volgende week een uitwedstrijd tegem Arnemuiden.