4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

Aan het rijtje met geblesseerden (Luuk en Rowan) konden ook de namen van Dennis en Rick toegevoegd worden.
De wedstrijd in Numansdorp ging verloren door een doelpunt in de extra tijd 1-0.
Bovendien is NNSV een goede ploeg, die bovenin meedraait.
Dat bewezen de gasten al aan het begin van de wedstrijd, toen doelman Bjorn met een goede redding en doelpunt wist te voorkomen.
Maar in de vierde minuut scoorde NSVV dan toch, na onoplettendheid in de verdediging van SSV en dat werd direct afgestraft, 0-1.
Welgeteld 1 minuut later was het al 0-2. Bij een scherpe voorzet ging de bal via doelman Bjorn het doel in.

Na nog geen 10 minuten spelen leek de wedstrijd gespeeld, toen NSVV bijna op 0-3 kwam, het was aan de reflex van doelman Bjorn te danken, dat er niet weer gescoord werd.
Nog voor het kwartier verstreken was, kreeg NSVV een corner, die wel goed afgemaakt werd, want de spits nam de 0-3 voor zijn rekening.
Wie dacht dat NSVV gas terug zou nemen kwam bedrogen uit. Een tweetal corners had de stand nog verder op kunnen stuwen.
Daar tegenover stond slechts 1 vrije trap van SSV, die aan de zijkant genomen werd, maar leverde verder niets op.

Tien minuten voor rust leek SSV dan iets terug te doen, na een snelle aanval volgde een corner, die door Claude, helemaal vrij gelaten, net naast werd gekopt.
Voor de rust kregen beide ploegen ieder nog 1 corner, waar niet uit gescoord werd, zodat de stand op 0-3 bleef staan.

Na rust leek SSV het initiatief naar zich toe te trekken, maar het was NSVV dat dicht bij de 0-4 was.
Met kunst- en vliegwerk voorkwam de verdediging van SSV een nog grotere achterstand. De corner die de bezoekers kregen leverde niets op.
Toch bleven de bezoekers het initiatief houden, kreeg ook genoeg kansen (corners en vrije trappen) om de score uit te breiden, maar elke keer doelman Bjorn op hun weg vonden.
De ultieme kans op de 0-4 was toen 3 spelers van NSVV op doelman Bjorn afkwamen en waarom de bal er niet inging zal voor iedereen een raadsel blijven.
Daarna kreeg NSVV nog 3 kansen om te scoren, maar de ploeg uit Numansdorp was genadig voor SSV.
Vlak voor tijd viel Gino ook nog geblesseerd uit, zodat het drama voor SSV compleet was.

Volgende week een uitwedstrijd tegen MZC'11.