4374BB
ZOUTELANDE
tel. 0118-561621

De laatste competitiewedstrijd dateerde al weer van 27 novenmber van vorig jaar, dus het was weer even wennen voor iedereen.
De omstandigheden waren slecht, een slecht veld, slecht weer, een harde wind en daardoor was het lastig om een goede wedstrijd op de mat te leggen.
SSV begon voortvarend en zette gelijk druk op de tegenstander en dat resultuurde in een corner, die slecht genomen werd.
Alle goede bedoelingen van SSV konden na 7 minuten overboord gezet worden na een misser van derde doelman Bjorn van Gastel, waarvan De Meeuwen goed  profiteerde, 1-0.

Na bijna 20 minuten vond er een lange blessurebehandeling plaats, waarbij Niels een handje moest helpen, omdat er 2 spelers van De Meeuwen met een hoofdwond op de grond lagen. Beide spelers konden de wedstrijd niet voortzetten.

Deze onderbreking kwam het spel niet ten goede. Corners, vrije trappen en andere spelmomenten werden slecht uitgevoerd.
Slechts 1 goede aanval viel te noteren van SSV.
En de aanval die wel doeltreffend werd afgerond kon de goedkeuring van de scheidsrechter niet doorstaan en daardoor bleef het 1-0, ook al omdat een afstandschot van De Meeuwen naast ging.

In de tweede helft bleef SSV wel aandringen, kreeg daardoor wel wat corners en vrije trappen, maar een doelpunt leverde dat niet op.
Na een uur spelen drong SSV De Meeuwen vast op eigen helft, maar moest het beducht zijn voor uitvallen van de thuisploeg.
Een van die aanvallen leverde bijna de 2-0 op maar voor SSV liep het met een sisser af.

In de oefenwedstrijden bleef de ploeg van scheidende trainers Pim en Peter tot aan het einde van de wedstrijd door vechten voor een goed resultaat en dat deed het vandaag ook, want in de extra tijd had aanvoerder Thomas een prachtige voorzet op maat in huis en daar kon Claude van profiteren en liet de doelman van De Meeuwen kansloos, 1-1
Vrij snel daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer.

Volgende week een uitwedstrijd tegen 's-Heer Arendskerke.