Nijverheidsweg 25 -27
4311RT
BRUINISSE
tel. 0111-483197

In een doordeweekse wedstrijd moest SSV op bezoek bij Bruse Boys dat net als SSV, de punten hard nodig heeft om degradatie te voorkomen.
Al in de beginfase kreeg Bruse Boys een levensgrote kans om de score te openen. De spits van Bruse Boys wist doelman Ruben echter niet te passeren. Glenn hielp zijn doelman door de bal uit het 16-metergebied te krijgen.
Bruse Boys bleef echter aandringen en kreeg een levensgrote kans, in de vorm van een vrije trap, rand 16-meter van SSV. De poging ging over het doel. Maar de thuisploeg liet zich niet ontmoedigen en nog net binnen het kwartier werd die dadendrang beloond. Een snelle aanval over rechts werd gevolgd door een prachtige voorzet en de spits zette met een kopbal Bruse Boys op voorsprong, 1-0.

De eerste corner van de wedstrijd was voor SSV na ruim een kwartier spelen. Maar Claude zag zijn poging hoog over het doel gaan.
Daarna nam Bruse Boys het heft weer in handen. Kreeg daarvoor een aantal corners, waar niet uit gescoord werd. Vrije trappen in de buurt van het 16-metergebied van SSV waren een prooi voor doelman Ruben.
Na bijna een half uur spelen zette SSV een moeizame aanval op, de poging van Coen belandde in de handen van de keeper.

Ongeveer 10 minuten voor rust leek Bruse Boys de 2-0 te scoren uit een vrije trap, maar Tom kwam de geslagen doelman Ruben te hulp. Weliswaar ten koste van een corner, maar die werd vakkundig onschadelijk gemaakt.
Nog net voor rust kreeg de thuisclub 2 corners en SSV 1 corner waar niet uit werd gescoord.

In de rust had trainer Pim een wissel doorgevoerd. Salim, die later aangesloten was bij het team, verving Mees.
Salim zorgde kort na rust voor gevaar, waarbij de doelman van Bruse Boys al geslagen was, maar een verdediger kon nog redding brengen op de doellijn. Even later een aanval van SSV, waarbij Rick net niet bij de bal kon komen om het laatste zetje te geven.
Daarna een kleine opleving van de thuisploeg, dat 2 corners achter elkaar kreeg, maar het doel niet kon vinden.
De ene na de andere aanval van SSV leverde niet de gewenste gelijkmaker op.
Maar in de tweeëntachtigste minuut kwam dan toch de 1-1 op het scorebord. Een snelle aanval van SSV leverde een corner op, die verzilverd werd door Erwin, die met het hoofd de doelman van Bruse Boys kansloos liet.

In de laatste fase van de wedstrijd golfde het spel op en neer, beide ploegen zochten de overwinning. Het was SSV dat als eerste, na de gelijkmaker, op jacht ging naar een doelpunt. De goed opgezette aanval werd echter gestuit door de verdediging van Bruse Boys. Een balovernamen van SSV leverde ook geen doelpunt op, net zo min aan de andere kant toen Bruse Boys de bal overnam van SSV.
In de laatste minuut van de officiële tijd leek SSV er met de buit vandoor te gaan. Een goed genomen corner werd door Rick op de lat gekopt.
Toen de extra tijd was aangebroken, scoorde SSV wel na een snelle omschakeling. De aanval leek afgeslagen te zijn, maar Claude dacht daar anders over en zette SSV op een voorsprong, 1-2.
SSV maakte in de extra tijd gebruik van de verwarring in de verdediging van Bruse Boys, die helemaal uitgespeeld werd. Een 1-2-tje tussen Casper en Coen zorgde voor de beslissing in de wedstrijd, 1-3. Casper kreeg het doelpunt op zijn naam.
De extra tijd leverde SSV nog een penalty op, toen Coen in het 16-metergebied van Bruse Boys onderuit werd gehaald.
De kers op de taart kwam van Claude, die de penalty feilloos binnen schoot, 1-4.
De wedstrijd werd, net voor de penalty genomen werd, ontsierd door een rode kaart. Een aanvaller van Bruse Boys sloeg een speler van SSV en kon direct van het veld af.

De volgende wedstrijd is a.s. zaterdag, thuis tegen 's-Heer Arendskerke.