Ondanks goed spel tegen koploper MZC'11 staat SSV'65 op de laatste plaats

Geldeloozepad 5 f
4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

Vandaag kwam koploper MZC'11 op bezoek, terwijl SSV op de één na laatste plaats stond.
Maar wie een walk over had verwacht kwam bedrogen uit.
SSV begon goed aan de wedstrijd, maar mocht van geluk spreken dat scheistechter van Belzen (oud trainer van SSV èn MZC), de bal niet op de stip legde.
Keeper Ruben moest ingrijpen, maar had ook zo maar een penalty tegen kunnen krijgen.
Aan de andere kant zette SSV een vlotte aanval op, maar Rick die het sluitstuk van de aanval was, schoot net over.
Daarop had ook MZC een goede aanval opgezet, die in eerste instantie werd afgeslagen door SSV, maar Ramon Janson had nog een prachtige lob in petto, die in de verre bovenhoek belandde, keeper Ruben was volstrekt kansoos, 0-1.

SSV had even wat tijd nodig om dat tegendoelpunt te verwerken, maar ging niet bij de pakken neerzitten.
Aanvoeder Thomas speelde Claude aan in de diepte en ook hij had een doeltreffende lob in huis en zette de stand op 1-1.
SSV had de smaak te pakken en ging op zoek naar een voorsprong, kreeg daarvoor ook de kans in de vorm van een vrije trap, zo'n 20 meter van het 16-metergebied van MZC.
Aanvoerder Thomas nam plaats achter de bal, maar de keeper van MZC had niet voor niets slechts 1 tegendoelpunt hoeven incasseren in 3 wedstrijden. De poging van Thomas werd dan ook een prooi voor de keeper.

Na ongeveer een half uur spelen had MZC weer op voorsprong kunnen komen. Kreeg daarvoor een vrije trap, gevolgd door 2 corners, maar net als zijn collega aan de andere kant kon doelman Ruben het onheil voorkomen.
Zo'n 10 minuten voor rust sloeg MZC opnieuw toe.
Glenn wist met een goede verdedigende actie een doelpunt te voorkomen, maar moest wel een corner weggeven.
Daarop wist ook Tom verder onheil voor SSV te voorkomen, opnieuw met een corner als gevolg.
Deze keer was het Jesse v.d. Linde, die de mistastende doelman Ruben verschalkte met een rake kopbal, 1-2.
Kort voor rust een flinke aderlating voor SSV, Glenn viel geblesseerd uit, Ward mocht hem vervangen.
In de laatste minuut voor rust had SSV de stand gelijk kunnen trekken, maar de kopbal van Casper, na een uitstekende voorzet van Rick, trof geen doel.

Kort na rust leek de koploper de wedstrijd te beslissen, na een misverstand tussen doelman Ruben en verdediger Kaj. Sander Baks wist wel raad met dit cadeautje, 1-3.
Desondanks bleef SSV op zoek gaan naar een doelpunt en aangezien MZC dat ook deed golfde het spel op en neer. Beide  ploegen kregen genoeg kansen om te scoren, corners, vrije trappen en goedlopende aanvallen, maar gescoord werd er niet meer.
Daardoor verstevigde MZC haar koppositie en zakte SSV naar de laatste plaats.

Verdediger Glenn zei na afloop dat er meer in had gezeten voor SSV. Op bepalende momenten waren we niet scherp genoeg en daar kon MZC van profiteren. Wij hebben ook kansen genoeg gehad om te scoren om zodoende de 3 punten in eigen huis te houden.
Er waren periodes dat wij de bovenliggende partij waren.

Volgende week een uitwedstrijd tegen Yerseke.