4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

Vandaag ging SSV'65 opnieuw op zoek naar een overwinning.
Daarvoor moest dan wel de tegenstander van vandaag DBGC uit Oude Tonge verslagen worden.
De eerste 10 minuten ging de wedstrijd gelijk op, pas in de elfde minuut zette DBGC een aanval op, dat een corner opleverde.
Het was Rick die op de doellijn SSV behoedde voor een achterstand, de tweede corner werd naast gekopt.

Daarna volgde een sterke fase van SSV, waarbij het eerst een vrije trap kreeg, die de 16 van DBGC werd ingeschoten, daarna kreeg SSV 2 corners achter elkaar om vervolgens te besluiten met een vrije trap, net buiten de 16 van DBGC. Dankzij de doelman van de bezoekers bleef het 0-0.

Vlak voor rust sloeg DBGC toe via een corner. De spits van de bezoekers kon ongehinderd de 0-1 op het (denkbeeldige) scorebord zetten.
Ook nog steeds voor rust, hadden de bezoekers op 0-2 kunnen komen, maar met een knappe redding wist doelman Ruben dat te voorkomen.
De corner die daarop volgde werd voorlangs geschoten.
Het laaste wapenfeit voor rust was een snelle aanval van SSV, maar de doelpoging werd hoog over geschoten.

De tweede helft begon met een aanval van DBGC, die slordig uitgevoerd werd, desondanks een corner opleverde.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee en een gewaarschuwde ploeg ook. Toch lukte het DBGC om opnieuw de vrije man te vinden die de 0-2 binnen kopte.
De honger van DBGC was kennelijk nog niet gestild, want een nieuwe aanval was in de maak. Een ziedend schot belandde op de lat, buiten bereik van doelman Ruben.
De bezoekers bleven de bovenliggende partij, nam brutaal de bal over van SSV, werd beloond met een corner, daar bleef het bij.

Even later weer een mogelijkheid voor de bezoekers via een vrije trap, die slecht werd weggewerkt door SSV, want in de rebound scoorde DBGC alsnog, 0-3.
Ondanks de grote achterstand ging SSV op zoek naar een doelpunt.
De eerste aanval werd afgeslagen en werd gevolgd door 2 corners van DBGC, maar de bal belandde uiteindelijk in de handen van doelman Ruben.

Ongeveer een kwartier voor tijd kreeg SSV loon naar werken. Een vrije trap zorgde voor een chaotische situatie in het 16-metergebied van DBGC, het doelpunt kwam op naam van aanvoerder Thomas.
Vijf minuten later was het opnieuw raak voor SSV. Een aanval over rechts opgezet en afgemaakt door Claude, die zag dat de keeper zijn poging wel aanraakte, maar niet kon keren, 2-3.

SSV ging op jacht naar de gelijkmaker, kreeg daarvoor ook een corner, maar de gasten uit Oude-Tonge wensten daar niet aan mee te werken. Ze kregen zelf nog een kans op te scoren, via een vrije trap, vlak bij de achterlijn van SSV, maar die werd niet verzilverd.
Vlak voor tijd kreeg Casper nog de mogelijkheid om de gelijkmaker te scoren, maar hij schoot over.
In de extra tijd besliste DBGC definitief de strijd via een vrije trap, die in de verre kruising van SSV werd geschoten.
Doelman Ruben was volstrekt kansloos.
Aan de andere kant schoot SSV na een aanval de bal ook in de kruising, maar de doelman trok met een prachtige redding de overwinning over de streep.

Verdediger Tom had vooraf en achteraf gedacht dat er meer in had gezeten voor SSV. We zijn achterin kwetsbaar. Na de 0-2 hebben wij veel druk uitgeoefend op de tegenstander, maar vandaag ontbrak ook het beetje geluk dat we nodig hadden.
We hebben nog geprobeerd de 3-3 te maken, maar het doelpunt viel aan de andere kant.
Ondanks de nederlaag moeten we het geloof erin houden.
We moeten ook fitter worden om wedstrijden te gaan winnen.