Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 02

4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

Vanaf de aftrap was het al duidelijk dat Kloetinge de bovenliggende partij was.
In de eerste minuut kreeg SSV al een waarschuwing nadat Kloetinge een snelle aanval over rechts net niet wist af te ronden.
Maar even later werd slordig balverlies van SSV wel afgestraft, 0-1.
SSV had 2 minuten later geluk dat de bal op de kruising kwam, doelman Luuk zou volstrekt kansloos zijn geweest.

Na 10 minuten kreeg Kloetinge en vrije trap aan de zijkant ter hoogte van het 16-metergebied te nemen, die in eerste instantie gered werd door doelman Luuk, maar in tweede instantie alsnog met een droge schuiver binnen werd geschoten, 0-2.
Kloetinge probeerde de voorsprong verder uit te breiden, maar een corner en een grote kans waren niet aan hen besteed.

SSV ging dapper op zoek naar een doelpunt, maar verder dan een vrije trap en een paar corners kwam het niet.
Vlak voor rust zette Kloetinge nog 1 x aan en bracht de ruststand op 0-3, na een snelle aanval en een droge schuiver.

Na de rust was het aan doelman Luuk te danken dat het niet 0-4, 0-5 of zelfs 0-6 werd.
Kloetingen scoorde alsnog, 10 minuten na de rust, na goed doorzetten van de spits, 0-4.
Even later was doelman Luuk alsnog kansloos op een schot, waarbij de bal in de verre hoek belandde, 0-5.
Daarna moest doelman Luuk nogmaals handelend optreden om een nog grotere achterstand te voorkomen.

Kloetinge bleef de aanval echter zoeken en had pech dat een lobje over doelman Luuk, maar net naast ging.
In dezelfde minuut verzuimde Kloetinge de 0-6 op het scorebord te zetten, toen de spits voor een leeg doel over schoot.
Wederom pech voor Kloetinge, dat eerst een corner kreeg en de afgeslagen bal op de lat zag belanden.

SSV moest het hebben van een enkele vrije trap of corner, maar daar werd niet uit gescoord.
Even later ook pech voor SSV, toen een afstandsschot op de paal belandde.
Toch waren de grote kansen voor Kloetinge, maar doelman Luuk wist in een 1-op-1-situatie een nog groter achterstand te voorkomen.

Dat SSV het al had opgegeven bleek uit de manier waarop de 0-6 op het scorebord kwam, makkelijk en simpel.
Kloetingen was nog niet uitgeraasd en had de mooiste doelpunten voor het laatst bewaard.
Eerst een lobje van grote afstand, omdat doelman Luuk te ver  voor zijn doel stond, 0-7.
Bij de 0-8 werd de verdediging van SSV helemaal zoek gespeeld.

Volgende week de derde bekerwedstrijd uit tegen Dosko.