6 - 5

SSV'65 JO17-1

2e klasse 01

19 oktober 2019 13:00

Wat een wedstrijd! Op bezoek bij Tholense Boys JO17-1 beleefden we een ontzettend doelpuntrijke wedstrijd. De kansen wisselden om de zoveel minuten. Uiteindelijk moesten we berusten in een 6-5- nederlaag, maar er was genoeg stof tot napraten. Al was het alleen maar door de 5 doelpunten van onze vleugelflitser Koen.
Met direct spel leidden we binnen 5 minuten met 0-2. Tholense Boys toonde veerkracht en kwam terug tot 2-2. Wij maakten 3-2, Tholense Boys 3-3. Dat leek de ruststand te worden en daar konden we ook vrede mee hebben. In de ruim bemeten blessuretijd van de eerste helft (4,5 minuten) glipte Tholense Boys er echter nog twee keer tussenuit, waardoor de ruststand 5-3 werd.

Na de pauze lieten we ons niet ontmoedigen. Sterker nog, nu toonden wij veerkracht door eerst 5-4 te maken en vervolgens ook de 5-5. De winnende hing in de lucht. We schoten op de paal, een bal werd van de lijn gehaald en we kregen zelfs nog een strafschop. Die werd echter gestopt door de keeper. En je zal het net zien… Twee minuten voor tijd maakte Tholense Boys 6-5… Een gelijkspel was op zijn plaats geweest, maar dat is alleen voor het gevoel goed.
Dat gevoel moet sowieso goed zijn, want hoewel het puntentotaal achterblijft spelen we goede wedstrijden. In elk geval wedstrijden met sterke fases. Er is geen wedstrijd geweest, waarin we geen kans op de winst hadden.

En dat gaat er echt een keer in punten uitkomen. Misschien zaterdag al als we thuis tegen Corn Boys spelen. De aftrap is 11.15 uur. Allen aanwezig om 10.30 uur. Ruben mag nog steeds niet keepen, waardoor we opnieuw uit de brand zullen worden geholpen door één van de keepers van JO17-2 (Olaf of Stijn)