Scheidsrechter

E.P. Northolt

Accommodatie

Onbekend

Voor doelpunten moet je momenteel bij SSV’65 JO17-1 zijn. Dat is dezelfde openingszin als in de vorige nieuwsbrief. Elf goals, dertien goals en nu weer elf goals. Dat zijn 35 doelpunten in drie wedstrijden. Dat verzin je toch niet. Zaterdag werden de elf goals niet zo eerlijk verdeeld als in Tholen. SSV’65 JO17-1 won met 10-1.

Het was niet eens zo’n heel andere wedstrijd dan de voorgaande weken. We speelden weer lekker aanvallend en creëerden weer de nodige kansen. In de voorgaande wedstrijden misten we er nog wel eens. Nu niet. En verdedigend stonden we nu ook als een huis. Alle schoten van de rond de zestien werden geblokt. Echt top.

Een bijzonder compliment voor Menno. Door omstandigheden konden we geen keeper van een ander team inzetten. Die teams hadden zelf spelersnood. Menno toonde zich bereid om onder de lat plaats te nemen en dat deed hij met verve! Hij pakte wat hij kon pakken en voetballend was hij (inclusief een avontuurtje) een zekerheidje. Echt super gedaan.

Als dank voor bewezen diensten mocht hij in de tweede helft een strafschop binnenschieten. En ook dat deed hij met verve. In de eerste helft deed Ward hetzelfde. Ook Mees en Chris (met rechts) pikten hun goaltje mee. De overige zes goals werden gemaakt door Koen… Heel eenzijdig, maar hij werd door vier verschillende spelers in stelling gebracht.