4301NW
ZIERIKZEE
tel. 0111-450236

MZC 11 JO13-3 tegen SSV 65 JO13-2

Nadat we vorige thuis gevoetbald hadden tegen mzc 11 JO13-4 stond vandaag de uitwedstrijd tegen JO13-3 op het programma.
Doordat we 3 afmeldingen hadden werden we versterkt door spelers van de JO12-2 hiervoor dank.

Doordat de temperatuur  nou niet heel hoog was , was het hopen dat het voetbal ons zou verwarmen.

De jongens waren nog niet wakker want binnen 2 minuten lag de 1-0 voor MZC er al in en 6 minuten later de 2-0.
Gelukkig was dit het teken voor SSV om de mouwen op te stroppen ( Figuurlijk want zo warm was het niet ; )
We kregen steeds meer de bal en konden daardoor ook steeds meer aan aanvallen gaan denken.
In de 21ste minuut werden we hiervoor beloond met een penalty.
deze werd onhoudbaar binnengeschoten door Timon die hiermee zijn 100% score met penalty’s in leven houd .
En in de 28ste minuut maakte we op dat moment de verdiende 2-2 door een mooi doelpunt van onze gast speler Jesse.
Waar we door moesten zetten lieten we helaas de tegels iets vieren wat er voor zorgde dat we eigenlijk meteen na de 2-2 de 3-2 voor mzc weer om ons oren kregen.
Maar opnieuw gingen de mouwen omhoog en schoot Mo beide de 3-3 net voor rust binnen maar deze ging via de binnenkant paal zo weer het doel uit.

De mooiste combinatie in de 1ste helft en wat de trainer dus graag ziet was een dubbele 1-2 tussen Jesse en Timon die hierdoor 5 man wegspeelde

Hierna floot de scheidsrechter af voor de rest.
Dit was een harstikke leuke wedstrijd tussen op dat moment 2 gelijk opgaande teams.

In de rust aangegeven dat we het simpel moesten houden en dat we de bal van blauw naar blauw moesten laten gaan ( Deze uitspraak heb ik gejat van een collega trainer , Dank hiervoor )

In de 2de helft helaas de zelfde start als in de eerste helft en stonden we kort na het begin van de 2de helft met 5-2 achter
Gingen we de 1ste helft hierdoor voetballen gaven we het in de 2de helft eigenlijk op en kon mzc vrij uit voetballen en doelpunten maken.
in de 2de helft scoorde we nog 1x door Toine maar maakte MZC er helaas 5 waardoor we met 8-3 verloren

Extra dank je voor de 3 spelers van de JO12-2 die ons geholpen hebben genoeg spelers voor deze wedstrijd te krijgen

Leerles uit deze wedstrijd is dat we moeten proberen de periode dat we goed voetballen uit te breiden naar 2 helften

Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen ST DZC`09 / SKNWK JO13-1 combinatie