4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen MZC`11 JO13-4 op het programma.
Deze tegenstander had ook nog 0 punten dus dit zou een gelijkwaardige tegenstander moeten zijn.

13-2 schoot uit de startblokken en voor we eigenlijk begonnen waren lag de 1-0 voor SSV er al in
David kreeg de bal ingespeeld en begon aan een sprint met de verdediger naast hem tot helemaal in de 16 en met een goed geplaatst schot was daar de 1-0

Helaas konden we niet lang genieten van de voorsprong kort na de aftrap had MZC een aanval en via de kluts kwam de bal voor de voeten van de MZC speler die hem alleen nog langst de keeper hoefde te spelen voor de 1-1

We zijn net 5 minuten bezig en al 2 doelpunten gezien dus genoeg actie in de wedstrijd.

Er ontstaat een hele leuke wedstrijd tussen 2 gelijk opgaande teams na het eerste kwartier word MZC wat sterker doordat we met ze alle te graag willen aanvallen en vergeten we dat er ook nog een verdedigende taak is die we moeten uitvoeren.

Maar onze verdediging onder leiding van Milan en Toine hielden stand en als MZC er dan toch doorheen kwam stond daar altijd nog Lucas onze keeper om de bal tegen te houden.

Zo gingen we met 1-1 de rust in

in de rust aangegeven aan de jongens dat ze er rekening mee moeten houden dat we geen wissels hebben dus als ze moe zijn ze hun verdedigende taken op 1 moesten zetten en daarna pas aan aanvallen moesten denken.

In de 2de helft ontstond opnieuw een leuke open wedstrijd waarin wij als SSV iets sterker waren dan MZC
Alleen helaas voor ons stond er achterin een Beer van een jongen die alles dicht liep en waar MZC ook niet meer tot grote kansen kwam liep de wedstrijd tegen zijn einde

Diep in de 2de helft was er een misverstand tussen de verdediger en keeper van MZC door goed doorzetten van MO kon hij hier bijna de 2-1 nog binnentikken maar deze ging net naast het doel