Geldeloozepad 5 f
4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

Trainer Rohan van SSV gaf aan dat de overwinning van vorige week zijn ploeg goed gedaan heeft, maar we moeten wel punten blijven pakken, want alles staat dicht bij elkaar.
We moeten geloof in onszelf blijven houden.

SSV begon goed aan de wedstrijd, nadat het eerst een aanval van Walcheren moest verduren. De bezoekers gingen slecht om met deze kans.
Even later onderschepte Dede de bal, toen de bezoekers aan een nieuwe aanval dachten. Hij speelde Davy in de diepte aan, die rustig bleef kijken wat de keeper deed en passerde hem vervolgens met een bekeken schuiver, 1-0.
Even later had Casper de 2-0 op zijn schoen, maar een leeg doel was vandaag niet aan hem besteed.
Opnieuw was het Casper, die na een minuut of twintig, had moeten scoren, nadat hij diverse tegenstanders het bos in had gestuurd, maar daarna te gehaast over het doel schoot.
Ook een vrije trap voor SSV, die het 16-metergebied van de bezoekers in werd geschoten, leverde geen doelpunt op.

Aan de andere kant sprongen de bezoekers beter met hun kansen om dan dat SSV deed. Vanuit een ingooi voor SSV onderschepte Walcheren de bal en voordat de toeschouwers er erg in hadden stond de 1-1 op het scorebord. Niet veel later kregen de bezoekers een corner, die laag en slecht genomen werd.
Nog ruim voor de rust deed Walcheren het nog eens dunnetjes over.
Een mooie aanval over links kreeg een goed vervolg in de vorm van een prima voorzet en Walcheren zocht en vond een vrijstaande man, die de 1-2 maakte.
De honger van de bezoekers was nog niet gestild want even later kregen ze opnieuw een grote kans en het was aan doelman Stephan te danken dat het bij 1-2 bleef.

SSV kreeg aan de andere kant van het veld een vrije trap te nemen, na een overtreding op aanvoerder Rick, die met geel werd bestraft.
De bal lag op een te grote afstand van het doel om er voordeel uit te halen.
Walcheren wilde voor rust nog de 1-3 scoren, maar dat lukte toen nog niet, maar na rust wel.
De thee kreeg op deze manier een bittere nasmaak.
Zeker nadat SSV een nieuwe poging om te scoren zag stranden.
Bij een zeer snelle uitbraak van Walcheren liep de rechterspits, met bal, verdediger Boudewijn, zonder bal, eruit en kreeg zodoende de eerder genoemde 1-3 op het scorebord.
SSV leek geknakt en moest 5 minuten later ook nog de 1-4 toestaan.

Het volgende doelpunt van Walcheren gaf aan dat de blauwhemden de gifbeker nog niet leeggedronken hadden. N.b. werd dit doelpunt op een presenteerblaadje aangegeven en Walcheren maakte daar dankbaar gebruik van, 1-5.
Aan doelman Stephan dankte SSV dat de score, op dat moment, niet nog hoger opliep. Met een paar fraaie reddingen liet hij zien geen cadeautjes weg te geven.
Een kwartier voor tijd was ook doelman Stephan kansloos toen Walcheren met een aanval over rechts op jacht ging naar een nieuw doelpunt.
Mooie combinaties werden tot in het 16-metergebied van SSV uitgevoerd.
De vrije man van de bezoekers zorgde voor de 1-6 en dat was tevens de eindstand.

Trainer Rowan sprak van een schandalige uitslag.
Tot aan de rust was er nog niet veel aan de hand, ook al stonden we met 2-1 achter.
We hadden voor rust op 3-0 kunnen staan.
Er werden te veel persoonlijke fouten gemaakt en dat deed ons de das om.
De 3-1 viel te snel na rust. Zij maakten de kansen wel af en wij niet.

Keeper Stephan zag de ploeg te veel persoonlijke fouten maken op cruciale momenten.
Voor hem lag het kantelpunt bij de 1-2, terwijl wij op 2-0 of zelfs 3-0 voor hadden moeten staan.
Toen Walcheren op achterstand kwam ging het wel op zoek naar een doelpunt en wij niet.
Hij prees ook de aanvallers van Walcheren, die stuk voor stuk goede spelers zijn.
Kwalitatief waren we aan elkaar gewaagd, maar de 1-6 gaf wel een ander beeld.

Volgende week een uitwedstrijd tegen Arnemuiden.