Zorgen voor SSV'65 nog groter na een nederlaag tegen VCK

Biggekerksestraat 10
4371EZ
KOUDEKERKE
tel. 0118-552002

Trainer Rohan van SSV zei voor de wedstrijd dat zijn ploeg moet voortborduren op de eerste helft tegen Yerseke.
We moeten wel minder fouten maken in de achterhoede, want we geven te veel doelpunten weg.
Ook wil hij dat zijn ploeg meer inzet en veerkracht toont.

In de zevende minuut was de eerste aanval van SSV, het leverde niets op, maar het aftasten was voorbij.
Dat bleek wel toen VCK even later een snelle aanval had opgezet en ook de uitvoering was naar behoren, maar doelman Stephan van SSV werkte niet mee aan het feestje van de thuisploeg.
Even later probeerde VCK het nog een keer, maar dan via een vrije trap, maar voordat de thuisploeg gevaarlijk kon worden floot de scheidsrechter voor een overtreding.

De volle ziekenboeg van SSV kreeg er weer een patiënt bij, toen verdediger Kaj met een zware blessure uitviel.
VCK profiteerde van het feit dat SSV nog niet alle poppetjes op de juiste plek had gezet. Jesper Harinck kreeg het doelpunt op zijn naam, 1-0.
De thuisploeg had de smaak te pakken en ging op zoek naar de 2-0. Aanvoerder Dennis voorkwam dat en maakte al koppend het gevaar onschadelijk.
Ook doelman Stephan van SSV werkte niet mee en kon met een prima redding voorkomen dat de thuisploeg al voor rust met 2 doelpunten verschil aan de thee ging.
Af en toe kwam SSV er ook gevaarlijk uit, maar vlak voor rust kwamen de blauwhemden niet aan score toe, ook niet uit een corner.
Met niet lang meer te spelen voor rust liet SSV de thuisploeg zijn gang gaan. De bal kon vrijuit van man tot man gaan tot Jesper Harinck de bal kreeg, hij zorgde voor nog grotere problemen bij SSV toen hij zijn tweede doelpunt scoorde, 2-0.
SSV probeerde voor rust nog iets terug te doen en kreeg daar maar liefst 3 corners voor. Een doelpunt bleef voor de ploeg uit Goes achterwege.

SSV begon een stuk beter aan de tweede helft en kreeg aanvaller Rick een kleine kans om te scoren, maar de keeper van VCK werkte daar niet aan mee.
VCK zette daarna zelf een goede anval op en deze keer was het doelman Stephan die het feestje voor de thuisclub bedierf.
SSV zette de thuisploeg wat vaster op eigen helft.
Drie aanvallen van SSV volgden elkaar vlot op.
De eerste aanval liep dood op de verdediging van VCK.
De tweede leverde een corner op, na goed doorzetten van Dédé.
De derde werd zo slecht uitgevoerd dat het nergens toe leidde.

Na een uur spelen kreeg SSV een vrije trap te nemen aan de zijkant van het veld. Meer dan een corner leverde dat niet op.
Niet veel later een snelle en goed uitgevoerde aanval van SSV, maar Dédé vond de doelman van VCK op zijn weg.
Direct daarna kon ook aanvoerder Dennis verhuizen naar de ziekenboeg, want ook hij viel geblesseerd uit.
Het leek wel of VCK elke keer gebruik maakte van een uitgevallen speler van SSV, maar deze keer was de verdediging van SSV direct bij de les en voorkwam een nog grotere achterstand.
Desondanks bleef VCK de aanval zoeken, maar SSV wist 3 aanvallen van de thuisploeg onschadelijk te maken.

Na ongeveer 70 minuten spelen kreeg de ploeg van trainer Rohan weer een beetje hoop toen het een vrije trap mocht nemen, die nog eens verlengd werd. Het was de jongste speler van SSV, die voor het eerst in de hoofdmacht van SSV een doelpunt op zijn naam mocht schrijven en bracht zo de spanning weer een beetje terug in de wedstrijd, 2-1.
Met nadruk op een beetje want even later speelde de thuisploeg hogeschoolvoetbal en zette de blauwhemden opnieuw op een achterstand met 2 doelpunten verschil. Wie anders dan Jesper Harinck scoorde namens VCK zijn derde doelpunt, 3-0.

Geheel onverwacht kreeg SSV de kans om wat terug te doen, toen jongeling Mees bijna zijn tweede doelpunt scoorde. Helaas voor hem en SSV kwam de bal via onderkant lat het veld weer in.
Het slotakkoord was voor VCK met opnieuw een hoofdrol voor Jesper Harinck, die het na zijn hattrick wel genoeg vond en zijn jongere broer het laatste doelpunt voor VCK gunde, 4-1.

Trainer Rohan van SSV was kort maar heel duidelijk in zijn commentaar. Het was niet best (gekuiste versie).