Pereboomweie 2
4341LV
ARNEMUIDEN
tel. 0118-601757

Trainer Rohan gaf voor de wedstrijd aan dat het niet zo moeilijk was om tot deze basis elf te komen, zo veel heeft hij niet te kiezen.
We hebben niet alleen de 3 punten hard nodig, het spel moet ook beter, maar we hebben nog 21 wedstrijden te spelen, dus er is nog genoeg tijd.

SSV trok vanaf de aftrap ten aanval, maar die werd afgeslagen door Arnemuiden, waardoor de thuisploeg er vliegensvlug uit kon komen.
Verder dan een corner kwamen ze niet, de bal verdween achter het doel.
Even later deed Arnemuiden het nog eens dunnetjes over en deze keer kwam de bal wel voor het doel, maar had SSV weinig moeite om uit te verdedigen.
Even later werd een goede aanval van SSV slecht afgehandeld, met een slap schot op doel.
Na ongeveer een kwartier spelen zette SSV weer een aanval op, met een 1-2 tussen Rick en Davy. Eerstgenoemde schoot op doel, maar de keeper kon met een prima redding voorkomen dat SSV op voorsprong kwam.

Na ongeveer een half uur spelen kreeg SSV een vrije trap die laag en slecht voor het doel van Arnemuiden werd geschoten.
Een corner voor SSV die kort daarop volgde kwam wel goed voor het doel, maar wist Arnemuiden vrij simpel te voorkomen dat SSV tot scoren kwam.
Nog in dezelfde minuut leed SSV balverlies en de spits van Arnemuiden ging er vliegensvlug met de bal vandoor.
Aanvoerder Dennis wist het gevaar ter nauwernood te keren.
Ook een nieuwe corner was niet aan de thuisploeg besteed, doelman Ruben kon de bal simpel tegenhouden.

Ongeveer 10 minuten voor rust kon SSV, via een corner, weer eens gevaarlijk worden, maar de verdediging van Arnemuiden wist met veel kunst- en vliegwerk te voorkomen dat de blauwhemden met een voorsprong de rust in gingen. Zelf counterde het naar het doel van SSV, maar doelman Ruben had er goed het oog in, dus ook Arnemuiden ging niet met een voorsprong de rust in.
Daar zag het wel naar uit, toen het 2 levensgrote kansen kreeg, maar de spits van Arnemuiden kon het net niet vinden.

Na rust was het Arnemuiden dat, via een vrije trap, gevaarlijk kon worden, maar de bal werd heel slecht ingebracht en SSV kon de bal makkelijk uit het eigen 16-metergebied werken.
Niet veel later deed de thuisploeg het nog eens dunnetjes over, maar deze keer was het de verdediging van SSV dat goed werk verrichtte.
Na bijna een uur spelen kreeg Arnemuiden een corner, die goed verdedigd werd door SSV.
Bij een nieuwe corner voor Arnemuiden kon Jimmy de Nooijer bij de eerste paal vrij inkoppen, 1-0.
Bijna een kwartier later zette SSV een aanval op, maar de verdediging van Arnemuiden handelde dat vakkundig af.
Even later werd een vrije trap voor Arnemuiden eveneens het 16-metergbeied ingeschoten, maar de blauwhemden grepen goed in.

Acht minuten voor tijd verspeelde SSV de bal op het middenveld en de ploeg van voormalig SSV trainer Alexander van Keulen, counterde naar de 2-0. Opnieuw was het Jimmy de Nooijer die het doelpunt op zijn naam kreeg.
De ploeg van trainer Rhan de Geus, huidige trainer van SSV was geknakt, waardoor de thuisploeg de score naar een hoger niveau kon tillen.
Maar Arnemuiden was genadig voor SSV en verprutste 2 levensgrote kansen, mede door doelman Ruben.
Door deze nederlaag zakte SSV naar de laatste plaats, ook omdat concurent FC Axel won van Walcheren.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen Yerseke.