Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen HKW`3 op het programma op het veld van Goes.
Dank je hier voor

Het weer zat ons helaas niet mee met de regen dus moest het spel ons maar verwarmen.
De vorige keer dat SSV tegen een team met veel ervaring speelde (Arendskerke ) leverde de dit punt verlies op !
Dus SSV was gewaarschuwd.

SSV 65 had in het begin van de wedstrijd veel de bal maar koos telkens voor de meest moeilijke oplossing door de spitsen te proberen te bereiken met lange ballen of een steekpaas met te veel mensen er tussen.

Uiteindelijk viel dan toch de 1-0 voor SSV 65 en het was een geweldig afstandsschot van een meter of 30.
Deze leek over te gaan ,maar knalde precies via de onderkant van het lat zo het doel in.
Na dit doelpunt zag je de rust in het spel komen en was het wachten op de 2-0 ipv van de 1-1.

en de 2-0 kwam er ook, een schitterende vrije trap vanaf randje 16 belande via het uiterste bovenhoekje van het doel in het net

Hierna was het verzet van HKW eigenlijk gebroken.
En was het 1 richtingsverkeer richting het doel van HKW waar de keeper een goede pot stond te keepen.

Na een stroef begin in de 2de helft begon SSV 65 weer lekker te draaien en stopte de teller bij 7-0.
Hierop vond HKW het genoeg en liepen ze van het veld af.
Dit was doodzonde want de wedstrijd was er niet naar! Ja het was 1 richtingsverkeer maar wel met respect naar de tegenstander.
Dit geeft helaas een nare smaak aan voor de rest een hele goede wedstrijd van SSV 65