4337KP
MIDDELBURG
tel. 0118-611363

Vandaag stond voor de Vr1 de “Europese” woensdag uitwedstrijd op het programma tegen W.V.V VR4 aftrap 20.00 uur.

Aan het begin van de wedstrijd waren de vrouwen van SSV erg nerveus en kozen telkens voor de lange bal blindelings naar voren geschoten werd en die bijna altijd gewonnen werd door W.V.V..

Daardoor was het 1ste kwartier duidelijk voor de tegenstander die vaak via de rechterkant een aanval opzetten.
Gelukkig voor SSV kwamen de voorzetten niet bij de spitsen van W.V.V of ruimde de deze wedstrijd uitblinkende verdediging de bal weg.
SSV moest het vooral in het 1ste kwartier hebben van de lange ballen naar voren die over de verdediging heen vallen en waar of Milou of Astrid er mee vandoor kan!

Helaas voor SSV was de afstand tussen het krijgen van de bal en de weg naar het doel te lang waardoor het snelle centrale duo van W.V.V. het kon herstellen.

Na het 1ste kwartier ontstond er en mooi gevecht op het middenveld tussen W.V.V. en SSV 65.
Waarin W.V.V de betere aan de bal was, maar SSV de grotere kansen begon te krijgen.

Waar iedereen dacht dat we met een 0-0 de rust in zouden gaan kwamen bedrogen uit.

Kort voor de rust kreeg SSV 65 nog een corner deze werd voor het goal gegooid waar de speelster van W.V.V. deze wilde wegkoppen raakte ze de bal verkeerd en kopte deze voor de voeten van de vrijstaande Astrid, ze kon de bal nog goedleggen en had de hoek voor het uitkiezen .|
Dit zorgde voor een 0-1 voorsprong voor SSV 65 wat ook de rust stand .

in het begin van de 2de helft zag je dat het doelpunt SSV goed gedaan had , de dames straalde meer vertrouwen uit en begonnen daardoor ook energieker aan de 2de helft dan W.V.V.

Na 10 minuten in de 2de helft had SSV haar werklust kunnen belonen en de wedstrijd op slot kunnen gooien toen Astrid onderuit gehaald werd in het strafschopgebied en hiervoor een penalty kreeg.
Helaas voor SSV ging de ongeschreven regel op (de speelster waar de overtreding op gemaakt word neemt de penalty niet) .
De keeper hield haar doel schoon met een geweldige redding.

De redding van de keepster zorgde voor een extra boost voor W.V.V. en toch voor een teleurstelling bij SSV 65.

Je zag naarmate de wedstrijd vorderde W.V.V. steeds beter worden en SSV 65 steeds minder in het spel voorkwam.
Dit zorgde voor een heel spannend laatste kwartier.
SSV 65 zat er volledig doorheen en W.V.V deed er alles aan om de 1-1 op het scorebord te krijgen.
Dit was een prachtig duel om te zien .
SSV 65 gooide zich voor alles vochten elk duel uit of het hun laatste was.
W.V.V. werd steeds wanhopiger want de klok begon tegen hun te werken.

Nadat de goed fluitende scheidsrechter voor het laatst gefloten had vielen bijna alle vrouwen op de grond omdat ze er helemaal doorheen zaten.

Dit noem je nou een overwinning uit het vuur trekken.