ARNEMUIDEN
tel. 0118-601757

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Arnemuiden 4 op het programma.
Op papier een topper , de nummer 2 tegen de nummer 3.

SSV 65 begon de wedstrijd in een 4-1-3-2 opstelling , om nog iets van betekenis te hebben voor het kampioenschap moest deze wedstrijd gewonnen worden.

In de eerste 10 minuten domineerde SSV 65 de wedstrijd , maar door verkeerde keuzes en een veel te laag tempo was dit makkelijk te verdedigen voor Arnemuiden .
In de tegen aanvallen was Arnemuiden een stuk gevaarlijker, doordat het middenveld van SSV te ver naar voren stond kwam bij de uitbraken de verdediging van SSV tegen een overtal te staan of 1 tegen 1.

In de 13de minuut zorgde zon aanval voor de 1-0 voor Arnemuiden.
In de 18de minuut had SSV geluk doordat het schot van de spelers van Arnemuiden op de Paal belanden.

Nadat SSV  voor de 1 ste keer gewisseld had viel kort daarna de 2-0 voor Arnemuiden.
Een lesje in efficientheid voor SSV 65.

Maar geluk in de 1ste echt goede aanval van SSV 65 scoorde we na een mooie aanval de 2-1.

Dit was ook de ruststand.

In de rust een goed onderling gesprek gehad en een aanpassing in de formatie
ipv 4-1-3-2 gingen we over naar 4-1-4-1

Waar we hoopte goed uit de startblok te komen was het Arnemuiden die de wedstrijd snel op slot dacht te gooien door de 3-1 en de 4-1 te scoren.

Arnemuiden was zo overtuigd van de overwinning dat aan de zijlijn de eerste potten bier al opgetrokken werd.

Na een geweldige individuele actie van de spits van SSV legde deze de bal perfect klaar voor de spits en werd de 4-2.
Zou er dan toch nog een resultaat behaald kunnen worden

Als kort daarna een schot van de SSV spits word aangeraakt en hierdoor de 4-3 binnenvallen  is het geloof in een resultaat bij SSV 65

De formatie word aangepast naar een 3-1-3-3 en SSV zet alles op alles om ieder geval nog een punt mee naar huis te nemen

De laatste 10 minuten bestaat eigenlijk alleen maar uit een Arnemuiden wat verdedigd en een SSV 65 wat de bal hoog erin pompt.

En ver in de blessure tijd krijgt SSV wat het verdiende de dik verdiende 4-4.
SSV kreeg een terechte penalty die goed werd binnengeschoten

Kort hierna floot de goed fluitende scheidsrechter af en delen SSV 65 en Arnemuiden de punten