Geldeloozepad 5 f
4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

SSV begon redelijk goed aan de wedstrijd, in de derde minuut kreeg de thuisploeg een vrije trap, zo'n 5 meter buiten het 16-metergebied van Oostkapelle/Domburg. Die poging leverde niets op.
Aan de andere kant kregen de bezoekers een grote kans, maar die werd onschadelijk gemaakt door doelman Ruben. Even later was het weer SSV dat aan een doelpunt mocht ruiken. Na een balovername van SSV was Claude dicht bij de 1-0, maar de keeper had een prachtige redding in huis. De corner, die hij weg moest geven, leverde niets op.

Daarna was het een en al Oostkapelle/Domburg dat de klok sloeg. De eerste grote kans kwam door slordig balverlies van SSV. Een strakke voorzet werd van dichtbij tegen doelman Ruben aan gekopt. Daarna werd een flink aantal schoten op doel gelost, vaak geblokt en het laatse schot belandde naast het doel. Een afstandschot werd van richting veranderd en op dit natte veld kreeg doelman Ruben de bal niet onder controle. De bezoekers hielden er een corner aan over en de voorgetrokken bal werd wederom diverse malen op doel geschoten, de laatste belandde in het doel, 0-1. Twee minuten later was het 0-2 uit een vrije trap. Vier minuten later was het wederom raak, na een afstandschot, die doelman Ruben niet onder controle kreeg en was het voor de spits een koud kunstje de 0-3 op het scorebord te zetten. Na een afstandschot over de grond zaten de bezoekers op rozen, 0-4.
Oostkapelle/Domburg bleef gewoon doorgaan met aanvallen en kansen creëren en SSV mocht blij zijn dat het niet met 0-6 de rust inging.
Ondertussen was Salim in de ploeg gekomen voor Coen. In de laatst fase van de eerste helft had hij de stand iets dragelijke kunnen maken voor SSV. Na een vlotlopende aanval zag hij de doelman ver voor zijn doel staan, maar zijn lobje ging net over.

In de tweede helft leken de bezoekers wat gas teruggenomen te hebben. De eerste aanval was voor SSV, maar leverde niets op. Daarna kwamen de bezoekers dicht bij de 0-5, maar de spits schoot net naast.
Een korte opleving van SSV leverde 3 goede aanvallen op, maar even zo vaak leverde dat geen doelpunt op.
Een corner voor de gasten leverde bijna de 0-5 op omdat keeper Ruben onder de bal doorging, het liep met een sisser af voor SSV.
Wederom balverlies van SSV leverde een grote kans op voor Oostkapelle/Domburg, maar doelman Ruben had een katachtige reflex in huis en voorkwam zo nog meer schade voor SSV.

Oostkapelle/Domburg bleef de bovenliggende partij en na weer een prachtige aanval kwam de doelpuntenmachine weer op gang, 0-5.
Weer een korte opleving van SSV, waarbij het 2 grote kansen kreeg om te scoren. In een counter strandde Glenn op de keeper, die vast van plan was om zijn doel schoon te houden.
Na een corner, genomen door aanvoerder Thomas, kon SSV twee keer op doel koppen. In beide gevallen kon de doelman van de bezoekers de nul vasthouden.
Met 2 wissels probeerde trainer Pim de stand iets dragelijker te maken.
Maar dat bracht geen ommekeer in de wedstrijd op.
De bezoekers kregen nog een corner, waarbij doelman Ruben met opnieuw een goede reflex een doelpunt wist te voorkomen.
De volgende corner was wel raak. Van dichtbij en snoeihard was doelman Ruben kansloos, 0-6.
Ook het slotakkoord was voor Oostkapelle/Domburg, dat nog wel een kers op de taart wilde en dat kreeg het ook. Opnieuw een vlotlopende aanval werd afgerond door de spits, 0-7.

Trainer Pim zei na afloop dat we in 10 minuten 3 doelpunten weggaven en was de wedstrijd gespeeld.
Onbegrijpelijk dat wij niet in hun tempo mee konden voetballen. Zij legden 100% in hun acties, wij niet.
We hebben terecht met 7-0 verloren. Wij hebben maar een kans of 3, 4 gehad.

Rick was na afloop duidelijk in zijn commentaar, we zijn de eerste helft weggespeeld en de doelpunten waren het gevolg van onze fouten.
Wij hebben een paar kansen gekregen, maar niet afgemaakt. Wij zijn overklast en haalden ons eigen niveau niet.
We hadden beter moeten spelen en als we zo doorgaan, verliezen wij van iedereen.