SSV'65 loopt opnieuw tegen een grote nederlaag aan

Olympiaweg 9
4383BB
VLISSINGEN
tel. 0118-468113

SSV begon redelijk goed aan de wedstrijd, maar het was Walcheren dat de eerste kans kreeg op een doelpunt. Doelman Ruben was te snel uit zijn doel gekomen, maar de verdedigers schoten hem te hulp. Niet veel later gebeurde precies hetzelfde en ook nu weer schoten de verdedigers van SSV hun doelman te hulp.
Even later kreeg SSV ook een kans om de score te openen. Claude ging achter de bal staan om een vrije trap te nemen, net buiten de 16 van Walcheren. Hij schoot echter hoog over.
SSV probeerde daarna via een aanval over rechts tot scoren te komen, al vallend probeerde Rick de doelman van Walcheren te verschalken, maar dat mislukte.

Daarna nam Walcheren het heft in handen. Eerst mochten ze een corner nemen, die weg werd gewerkt door SSV. Maar een slim genomen vrije trap was SSV te machtig. Niemand van de verdediging greep in en de spits van Walcheren kon makkelijk de 1-0 op het scorebord zetten.
Na een half uur spelen scoorde Walcheren de 2-0 omdat SSV niet goed oplette, na een ingooi van Walcheren.

In de rust werd nog gehamerd op het scoren van de aansluitingstreffer, maar alle plannen van SSV konden overboord gegooid worden na de snelle 3-0 van Walcheren. De gastheren waren nog niet verzadigd en zochten opnieuw de aanval, deze keer vonden ze doelman Ruben op hun weg. Even later moest dezelfde doelman handelend optreden en met een katachtige reflex verstoorde hij de doelpuntenmachine van Walcheren.
Even later was hij echter kansloos. Walcheren had een aanval van SSV overgenomen en omdat niemand de spits van Walcheren ook maar iets in de weg legde, werd de score nog verder uitgebouwd naar 4-0. En na ruim een uur spelen werd de verdediging van SSV zoek gespeeld en met een mooie lob zorgde de spits van Walcheren dat het 5-0 werd.

Een van de spaarzame aanvallen van SSV leverde niets op en slordig balverlies leverde bijna de 6-0 op, maar dat lot bleef SSV bespaard. Zelf bleef SSV proberen die hatelijke nul van het scorebord te halen. Kreeg daarvoor een corner, die slecht uitgevoerd werd, zodat Walcheren vliegensvlug via de counter alsnog de 6-0 kon scoren. Doelman Ruben stak daar echter een stokje voor. Daarna hield hij Walcheren met een knappe redding, van een nog hogere score af.

SSV probeerde nog de eer te redden via een vrije trap, die het 16-metergebied van Walcheren werd ingeslingerd, maar de verdediging van Walcheren bleef bij de les. Aan de andere kant hield doelman Ruben Walcheren van het scoren af, anders had er 6-0 of 7-0 op het scorebord gestaan.
In de extra tijd kwam dan toch die eretreffer voor SSV op het scorebord, Claude wist die hatelijke nul weg te werken en bepaalde de eindstand op 5-1.

Trainer Pim zag zijn ploeg goed van start gaan, maar 2 momenten van Walcheren leverden 2 doelpunten op.
In de rust probeerde hij zijn mannen aan te sporen om de aansluiting te maken, zodat ze er weer in gingen geloven, maar het pakte anders uit.
De 5-1 is weer een grote nederlaag en dat vond hij niet oké.
We moeten er alles aan doen om het tij te keren. We moeten strijdbaar blijven en hij is er van overtuigd dat het omslagpunt komt.

Aco gaf na afloop aan dat we de eerste 10 minuten goed stonden, maar dat we daarna een fase hadden dat we niet nauwkeurig waren.
Daarna kwam het verval, de ruimtes werden te groot en we kwamen in een lastige periode terecht.
In de tweede helft gaven wij te veel weg, waren niet scherp genoeg en daar heeft Walcheren gebruik van gemaakt.
Wij moeten fitter worden en dat moeten we met z'n allen doen. We moeten kritisch naar onszelf kijken, we leveren momenteel geen prestatie.
Hij eindigde met een positieve noot, want hij vindt dat we kwaliteit genoeg hebben in de ploeg.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen MZC'11.