Onnodige nederlaag brengt SSV'65 nog verder in de problemen.

Geldeloozepad 5 f
4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

SSV begon goed aan de wedstrijd, maar had na 10 minuten al op achterstand kunnen staan.
Na een ingooi veroverde Arnemuiden de bal en kon de spits alleen op keeper Ruben af gaan, maar hij schoot over.
Een minuut later hetzelfde probleem, weer door slordig balverlies, opnieuw was Arnemuiden mild voor SSV.
Na ongeveer een half uur spelen zette SSV een prachtige aanval op, waarbij diverse spelers de bal 1 keer raakten, maar ook bij SSV stond het vizier niet scherp.
Een vrije trap voor Arnemuiden net buiten de 16 van SSV, bijna op de achterlijn, bracht ook geen verandering in de stand.
Dat gebeurde wel na een corner voor SSV, die kort genomen werd, maar leverde ook direct balverlies op. De spits van Arnemuiden hield het hoofd koel en liet doelman Ruben kansloos, 0-1

SSV ging niet bij de pakken neer zitten en zette een goede aanval op en met een scherpe voorzet wist Casper wel raad en zette SSV vlak voor rust naast Arnemuiden, 1-1.
Arnemuiden probeerde nog voor rust op voorsprong te komen, maar dat liet SSV niet toe.

Net na de theepauze probeerde aanvoerder Thomas via een vrije trap SSV op voorsprong te zetten, maar de keeper was een sta-in-de-weg, hoewel hij er wel 2 keer over deed om de bal onder controle te krijgen.
Ook Coen deed een duit in het zakje en opnieuw had de keeper moeite met het afstandsschot van de in de rust ingevallen Coen.
Daarop volgde een werkelijk prachtige aanval van Arnemuiden. Deze keer was het doelman Ruben die een sta-in-de-weg was. Uit de corner, die hij weg moest geven, volgde een bal op de lat en zat het mee voor SSV.
Dat zat het even later weer, toen Arnemuiden een vrije trap mocht nemen. Doelman Ruben had hem klemvast.
Een minuut later profiteerde SSV niet van een misverstand in de verdediging van Arnemuiden.

Aan de andere kant profiteerde Arnemuiden wel toen doelman Ruben een bal door zijn benen liet glippen op het kletsnatte veld.
De spits van Arnemuiden was er als de kippen bij om dit cadeautje uit te pakken, 1-2.
Vrijwel direct daarna ging SSV op zoek naar de gelijkmaker, kreeg daarvoor een corner, die goed ingekopt werd, maar op de doellijn werd gered door de verdediging van Arnemuiden. De corner die volgde leverde niets op.

Arnemuiden kon het duel een kwartier voor tijd in het slot gooien, maar een opgelegde kans werd om zeep geholpen. Bijna hielp SSV Arnemuiden in het zadel door laks uit te verdedigen, maar dit keer profiteerde Arnemuiden niet. Dat deed het 5 minuten voor tijd wel. De verdediging van SSV greep niet in en de spits kon op z'n gemakje een hoek uitzoeken, 1-3.
Direct daarna kreeg SSV een opgelegde kans om aansluiting te krijgen, maar een goede redding van de keeper voorkwam dat. De corner die volgde leverde niets op.

Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg SSV nog een levensgrote kans uit een corner, waarbij de keeper volledig de mist in ging.
Het zat SSV niet mee, er volgde geen tweede doelpunt.
In de extra tijd viel er wel aan de andere kant nog een doelpunt. Een diagonaal schot was keeper Ruben te machtig, 1-4.

Aanvaller Casper vond dat zijn ploeg de eerste helft aardig onder controle had.
Het doelpunt van Arnemuiden kwam zeer onverwacht, maar wij hadden de schade snel gerepareerd.
We hadden meer doelpunten moeten maken, maar de eindpass was vaak niet goed.
De doelpunten kwamen voort uit eigen fouten.
Arnemuiden begon goed aan de tweede helft en wat wilden kwam er totaal niet uit.
En met een 4-1-nederlaag staan we weer met lege handen.

Volgende week weer een thuiswedstrijd tegen DBGC.