Een zonnige morgen in Brouwershaven

Een zonnige morgen in Brouwershaven

Brouwershaven JO8-1G

5 - 5

SSV'65 JO8-1G

Competitie

4e klasse 06

Datum

5 september 2020 9:30

Accommodatie

Sportpark Onder de Molen
Noorddijk 1
4318 CA
Brouwershaven
tel. 0111-695056

Afgelopen zaterdag 5 september was voor voetballend Nederland een spannende dag; Voor het eerst in maanden gingen alle voetballers weer de wei in. Voor SSV'65 JO8-1 betekende het nieuwe seizoen een uitwedstrijd richting Brouwershaven. Een vereniging waar je als SSV-er niet iedere dag komt. 

Op het Schenge was het een drukte van jawelste, bij SSV'65 stonden veel thuisduels op het programma, hoe anders was dat op het mooie, rustige sportpark Onder de Molen in Brouwershaven. Trainer David kon zich niet herinneren dat hij zich hier ooit had gespeeld, maar terwijl we over de dijk reden zagen we de mooie grasmat al schitteren in de septemberzon. 

De spelers hadden er enorm veel zin in, net als de trainers en de ouders. Want nadat we als JO8-3 in de voorjaarscompetitie onze eerste wedstrijden als JO8 team hadden gespeeld, was het misschien even wennen voor ons blauwe 7 tal. 

In het eerste deel van de wedstrijd speelden we goed voetbal, er werd heerlijk gedribbeld en goed gekeken waar de ruimte lag. Toch wisten de jongens zichzelf niet te belonen met doelpunten. De erg grote en sterke speler van Brouwershaven brak een paar keer door en wist met twee kanonskogels onze dappere keeper Puck te passeren. In het tweede deel van de 1e helft wisten de mannen zich goed te herpakken van de schrik en dribbelden ze zich met veel plezier naar de 2-2 ruststand. Fabian schoof de bal keurig in de verre hoek terwijl Pim zijn 1e van de ochtend maakte. Sem en Giorgio probeerden de wit-zwarte defensie ook te doorbreken, maar ook nog zonder succes.

Doordat debutant Vito, Reinart en onze rots Ryan samen met Puck het achterin droog hielden gingen we aan de limonade met een 2-2 ruststand. 

De twee helft leek wel een kopie van de 1e, want door 2 treffers van de grote beer van Brouwershaven konden onze mannen weer in de achtervolging. En dat deden ze voortrefelijk. Door ons 9 tal werd er naar hartelust gevoetbald en dat betaalde zich uit in 3 treffers die zorgden voor een dubbele comeback. Na 40 minuten stond een pico-bello 5-5 eindstand op het scorebord. Een uitslag die zorgden voor blije gezichten bij iedereen op en rond het veld. 

De bal rolde weer op de vroege zaterdagochtend, wat hebben we het gemist ! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!